Ücretsiz Premium Tanıtım Videonuzu Hemen Oluşturun
-
https://waymark.com/videos/collections/spectrum-reach adresine girerek ücretli satılan video şablonlarını "REACH" promosyon koduyla ücretsiz sahip olabilirsiniz. Gayet güzel videolar var az önce denk geldim kullanmak isteyen denesin.
-
teşekkür ederim
-
teşekkürler
-
Teşekkürler hocam harika
-
Bu şablonları alırken mi yazıları vs belirlemek gerekiyor, aldıktan sonra düzenleme yapamıyor muyuz?
Ayrıca teşekkürler hocam
-
twilight_flame bunu yazdı
Bu şablonları alırken mi yazıları vs belirlemek gerekiyor, aldıktan sonra düzenleme yapamıyor muyuz?
Ayrıca teşekkürler hocam
Ben de bunu merak ettim
-
Güzel paylaşım
-
myblackworldweb bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
Ayrıca teşekkürler hocam
Ben de bunu merak ettim
Şimdi kurcaladım aldıktan sonra düzenleme yapılıyor fakat 3 tane aldım sonra kod hata vermeye başladı. Ya sınır var 3 tane ya da kod patladı.
-
Thanatos bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
Ayrıca teşekkürler hocam
Ben de bunu merak ettim
Şimdi kurcaladım aldıktan sonra düzenleme yapılıyor fakat 3 tane aldım sonra kod hata vermeye başladı. Ya sınır var 3 tane ya da kod patladı.
Üye olduktan sonra şablonu seçip düzenliyorsunuz kod her hesapta tek seferlik kullanılıyor henüz patlamadı :) birden fazla yapacaksanız farklı hesaplar açın.