Ücretsiz Reklam Amaçlı Organizasyon Nasıl Bulunur.
-
Sevgili müridler mürideler konu konum kişi bilgisi vermeden olayı anlatayım eski bir dostumuz bize özel günler için (29 Ekim 19 mayıs gibi ) bir mekânda tanıtım amaçlı konser tiyatro tanıtım amaclı yiyecek içecek organizasyonları buluyordu.
Bizim bu arkadaş ile aramız açıldı ve bize artık bu kapılar kapandı bu işi telefonla birilerini arayarak talep ediyordu şimdi iş başa düştü bu tip reklam yapmak isteyen kurum yada kişileri nereden nasıl bulurum bilen yapan duyan varsa akıl fikir yorumunu paylaşırsa sevinirim.
-
x vukuat bunu yazdı
Sevgili müridler mürideler konu konum kişi bilgisi vermeden olayı anlatayım eski bir dostumuz bize özel günler için (29 Ekim 19 mayıs gibi ) bir mekânda tanıtım amaçlı konser tiyatro tanıtım amaclı yiyecek içecek organizasyonları buluyordu.
Bizim bu arkadaş ile aramız açıldı ve bize artık bu kapılar kapandı bu işi telefonla birilerini arayarak talep ediyordu şimdi iş başa düştü bu tip reklam yapmak isteyen kurum yada kişileri nereden nasıl bulurum bilen yapan duyan varsa akıl fikir yorumunu paylaşırsa sevinirim.
Bu iş biraz facebook mevlüd bulma grubu gibi bişey mi sonra da yemekleri oyluyorlar o şekil mi
-
x vukuat bunu yazdı
Yapacağınız şey belli...
Google
İstanbul organizasyon firmaları
"" "" organizasyon şirketi
"" "" eğlence organizasyon
Sorgula ve Listele hepsini
Tek tek telefonla ara
Yaptığın işi söyle, onlara telefonunu kaydettir
Uygun fiyata anlaşmaya çalış
20 30 Tane organizasyon firmasıyla bile konuşsan illaki dönüşler alırsın.
-
Siz derken hocam sektör nedir? Sizi mi tanıtıyorlar? Yoksa tanıtıma siz mi gidiyorsunuz.
Sektörel olarak fazlasıyla değişkene sahip olabilir.