Vivo Y16 Marka Telefon SMS Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Beyler , babama vivo marka telefon almıştım 

Bu gün para transferi yapmak istedim ancak SMS gelmedi kurcala kurcala

En son format attım, SMS sorunu düzelmedi aynı marka model telefondan anneme de almıştım 

Ona hiç format atmadan SMS atmayı demedim hata veriyor gönderilemedi diye

Herşeyi denedim olmadı varmı bir yöntem nedir ne değildir 

C-force tarafından 20/Eki/24 20:40 tarihinde düzenlenmiştir

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Gececiler için up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Yurtdışı telefonu olabilir mi? IMEI kaydı yapılmış mı? (edevletten kontrol yapılabiliyor.)

Birde o telefonun sorunlu olduğunu nasıl anladın? sadece SMS mi ? aramada sorunlu mu? aynı SIM kartı ile o sorunlu olmadığını düşündüğün telefonda SMS ve arama denedin mi? Belki SIM card problemli.

Eskiden bu gibi sorunlarda operatörün servis ayalarını gönderdiği SMS ayarı olur. Belki o denenebilir.

Küçük bir ihtimal çift hatlı bir telefon olduğu için sen 1 hat slotunu 1 yıl boyunca kullanmazsan onun IMEI si siliniyor. Belki bir sebepte bu olabilir. Diğer SIM card slotu ile denemeye çalışabilirsin.

hypnot1c tarafından 21/Eki/24 01:36 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    x hypnot1c bunu yazdı

Yurtdışı telefonu olabilir mi? IMEI kaydı yapılmış mı? (edevletten kontrol yapılabiliyor.)

faturalı ürün ama kontrol etmedim 

Birde o telefonun sorunlu olduğunu nasıl anladın? sadece SMS mi ? aramada sorunlu mu? aynı SIM kartı ile o sorunlu olmadığını düşündüğün telefonda SMS ve arama denedin mi? Belki SIM card problemli.

Arama yapıyor internet geliyor 

Eskiden bu gibi sorunlarda operatörün servis ayalarını gönderdiği SMS ayarı olur. Belki o denenebilir.

Küçük bir ihtimal çift hatlı bir telefon olduğu için sen 1 hat slotunu 1 yıl boyunca kullanmazsan onun IMEI si siliniyor. Belki bir sebepte bu olabilir. Diğer SIM card slotu ile denemeye çalışabilirsin.

Diğer sim denedim 

Toplam Hit: 255 Toplam Mesaj: 4
vivo