Vivo Y16 Marka Telefon SMS Sorunu
-
Beyler , babama vivo marka telefon almıştım
Bu gün para transferi yapmak istedim ancak SMS gelmedi kurcala kurcala
En son format attım, SMS sorunu düzelmedi aynı marka model telefondan anneme de almıştım
Ona hiç format atmadan SMS atmayı demedim hata veriyor gönderilemedi diye
Herşeyi denedim olmadı varmı bir yöntem nedir ne değildir
C-force tarafından 20/Eki/24 20:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Gececiler için up
-
Yurtdışı telefonu olabilir mi? IMEI kaydı yapılmış mı? (edevletten kontrol yapılabiliyor.)
Birde o telefonun sorunlu olduğunu nasıl anladın? sadece SMS mi ? aramada sorunlu mu? aynı SIM kartı ile o sorunlu olmadığını düşündüğün telefonda SMS ve arama denedin mi? Belki SIM card problemli.
Eskiden bu gibi sorunlarda operatörün servis ayalarını gönderdiği SMS ayarı olur. Belki o denenebilir.
Küçük bir ihtimal çift hatlı bir telefon olduğu için sen 1 hat slotunu 1 yıl boyunca kullanmazsan onun IMEI si siliniyor. Belki bir sebepte bu olabilir. Diğer SIM card slotu ile denemeye çalışabilirsin.
hypnot1c tarafından 21/Eki/24 01:36 tarihinde düzenlenmiştir -
x hypnot1c bunu yazdı
Yurtdışı telefonu olabilir mi? IMEI kaydı yapılmış mı? (edevletten kontrol yapılabiliyor.)
faturalı ürün ama kontrol etmedim
Birde o telefonun sorunlu olduğunu nasıl anladın? sadece SMS mi ? aramada sorunlu mu? aynı SIM kartı ile o sorunlu olmadığını düşündüğün telefonda SMS ve arama denedin mi? Belki SIM card problemli.
Arama yapıyor internet geliyor
Eskiden bu gibi sorunlarda operatörün servis ayalarını gönderdiği SMS ayarı olur. Belki o denenebilir.
Küçük bir ihtimal çift hatlı bir telefon olduğu için sen 1 hat slotunu 1 yıl boyunca kullanmazsan onun IMEI si siliniyor. Belki bir sebepte bu olabilir. Diğer SIM card slotu ile denemeye çalışabilirsin.
Diğer sim denedim