Warez Tema Ve Eklentiler Wordpressi Ne Kadar Yavaşlatabilir ? Yada Yavaşlatır Mı ?
-
soru başlıkta hocalar 1 cpu 1 gb ram li SSD diske sahip serverda barınıyor sitem digitalocean dan aldım serverı. 2CPU ya geçsem ne değişir ?
-
Nvidia bunu yazdı
soru başlıkta hocalar 1 cpu 1 gb ram li SSD diske sahip serverda barınıyor sitem digitalocean dan aldım serverı. 2CPU ya geçsem ne değişir ?
Valla hocam temiz bir yerden çektiysen bir şey olacağını zannetmem. Gerçi site ne, trafiğin ne kadar bilemiyorum ama ben cloudflare (ki free paket olmasına rağmen) kullandıktan sonra bariz bir iyileşme görmüştüm kendi sitemde (belki kullanıyorsundur bilmiyorum)
Ki bütün siteleri full warez kurdum (wp) tema, eklentiler, her şey ;) ben kendi çapımda bir sorun yaşamadım.
heza tarafından 29/Ağu/16 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
yavaşlatır hocam. eklenti fazla oldukça sorgu fazla oldukça yük artar. tabi elindeki servere göre değişir bu şu an özellikleri yazmışsın ama o kısma pek hakim değilim.
tema konusunda ise warez temaların temiz olması önemli aslında. arkada çalışan zararlı kodlar eklenmiş ise yavaşlama yaşatabilir tabi temanın yapısı da bunda etkilidir.
-
teşekkürler hocalar :) az kaldı çözüyorum
-
bu digitalocean'in 5 dolarlık vds ıne ne zaman wordpress kursam bi süre sonra mysql uçuyo
bunun çözümü varmı ?
-
-
Göreceli bir durum temadan temaya değişir.
-
mavitutku bunu yazdı
wordpress cache clean be kardeşlerim.
yok hoca onla alakalı deği ya w3 total cache kullanıyorum bende yemiyor