Web Tasarımı İçin Araç Tavsiyesi Ve Görüşleriniz
-
Merhaba dostlar
Web tasarımı için hangi aracın kullanidiginizi bana söyleyebilir misiniz? Eğer mümkünse, avantajlarını/dezavantajlarını ve sizin bu aracta beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz şeyleri de yazabilir misiniz?
Bazen özel web tasarımı talep ediliyor. Araştırma aşamasındayım...
Değerli zamanınız için teşekkür ederim.
-
Hocam bu tasarımcının işi ama. Kullandıkları araçları yüklesen bile tasarımcı olman gerekir. Ayrı bir iş o.
Figmayı kullanıyorlar mesela.
-
Hannibal_King bunu yazdı
Hocam bu tasarımcının işi ama. Kullandıkları araçları yüklesen bile tasarımcı olman gerekir. Ayrı bir iş o.
Figmayı kullanıyorlar mesela.
Hocam bir girisimimiz olmustu. 3 sene sonunda kapatmistik ortak.
Allah nasip ederse yeniden tek basima giriyorum. Bazen musteriler istiyor ve tasarimciya yaptirmak maliyetli oluyor maalesef. Biliyorum, her isin uzmani ayri olmali fakat maliyet artinca isi kaciriyorum maalesef.
-
figma, canva gibi ortamda bu iş için en ideali. takım ya da müşteriyle birlikte notlar ekleyip düzenlemeler de yapılabilmesi çok büyük artılar. ayrıca bootstrap componentleri, tailwind componentleri gibi material design componentleri kullanılması halinde sana belli noktada kodunu dahi veriyor.
ayrıca whimsical gibi mockup ortamları da var. kavramsal, çerçeve çizimleri olacaksa böyle mi isteniyor, yeri böyle mi olsun diye çok ideal.