folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Tasarımı İçin Araç Tavsiyesi Ve Görüşleriniz

Web Tasarımı İçin Araç Tavsiyesi Ve Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Merhaba dostlar

Web tasarımı için hangi aracın kullanidiginizi bana söyleyebilir misiniz? Eğer mümkünse, avantajlarını/dezavantajlarını ve sizin bu aracta beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz şeyleri de yazabilir misiniz?

Bazen özel web tasarımı talep ediliyor. Araştırma aşamasındayım...

Değerli zamanınız için teşekkür ederim.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Hocam bu tasarımcının işi ama. Kullandıkları araçları yüklesen bile tasarımcı olman gerekir. Ayrı bir iş o. 

https://www.figma.com/

Figmayı kullanıyorlar mesela.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

Hocam bu tasarımcının işi ama. Kullandıkları araçları yüklesen bile tasarımcı olman gerekir. Ayrı bir iş o. 

https://www.figma.com/

Figmayı kullanıyorlar mesela.

Hocam bir girisimimiz olmustu. 3 sene sonunda kapatmistik ortak.

Allah nasip ederse yeniden tek basima giriyorum. Bazen musteriler istiyor ve tasarimciya yaptirmak maliyetli oluyor maalesef. Biliyorum, her isin uzmani ayri olmali fakat maliyet artinca isi kaciriyorum maalesef.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

figma, canva gibi ortamda bu iş için en ideali. takım ya da müşteriyle birlikte notlar ekleyip düzenlemeler de yapılabilmesi çok büyük artılar. ayrıca bootstrap componentleri, tailwind componentleri gibi material design componentleri kullanılması halinde sana belli noktada kodunu dahi veriyor.

ayrıca whimsical gibi mockup ortamları da var. kavramsal, çerçeve çizimleri olacaksa böyle mi isteniyor, yeri böyle mi olsun diye çok ideal.

|~_~|
Toplam Hit: 721 Toplam Mesaj: 4
web design