Wifi Açılmıyor Yardım Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Merhabalar. Yaklaşık 1 sene önce Çin'den aldığım Meizu MX4 Pro telefonum 4.5.7. güncellemesi yaptıkdan sonra Wifi + Bluetooth'u sürekli açmaya çalışıyordu ve ekran kilitlenince telefon kapanıyordu. Telefonu formatladım defalarda, tüm sürümlere gittim fakat arada 1 kere geldi 30 dk kullandım yine gitti. Şimdi eski bir sürüme döndüm bunda wifi açılmaya çalışmadığı için telefon resetlemiyor ama bu şekildede mobil haliyle dayanmıyor. Yazılımsal olduğunu düşüyorum.Meizu ile mailleştim yeni sürümü beklememi söylediler. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olan herkese teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

Umarım yazılımsaldır, benim discoveryde oldu aynı sorun Wifi kartı bozulmuş garanti kapsamında anakartı değiştirdiler 

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Merhabalar. Yaklaşık 1 sene önce Çin'den aldığım Meizu MX4 Pro telefonum 4.5.7. güncellemesi yaptıkdan sonra Wifi + Bluetooth'u sürekli açmaya çalışıyordu ve ekran kilitlenince telefon kapanıyordu. Telefonu formatladım defalarda, tüm sürümlere gittim fakat arada 1 kere geldi 30 dk kullandım yine gitti. Şimdi eski bir sürüme döndüm bunda wifi açılmaya çalışmadığı için telefon resetlemiyor ama bu şekildede mobil haliyle dayanmıyor. Yazılımsal olduğunu düşüyorum.Meizu ile mailleştim yeni sürümü beklememi söylediler. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Aynı sorun bendede var fakat eski sürümleride kurdum baştan romda attım olmadı maalesef benim cihazda mx4pro

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

Bende böyle bir konu açmıştım oraya yazmıştın öneriler vardı tinerle temizle gibi, uygulamadın mı? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek
    falcon bunu yazdı
    NewwarrioR bunu yazdı

Aynı sorun bendede var fakat eski sürümleride kurdum baştan romda attım olmadı maalesef benim cihazda mx4pro

Hocam nasıl çözücez bunu bir daha böyle telefon alanı miksinler yani. Hayır çok memnundum şu sorun çıkana kadar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı

Bende böyle bir konu açmıştım oraya yazmıştın öneriler vardı tinerle temizle gibi, uygulamadın mı? 

Hocam açıyım dedim içini bi giriştim baktım zor taktım tekrar geri telefoncuya felan mı götürsem?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı
    GoldenWorld bunu yazdı

Hocam açıyım dedim içini bi giriştim baktım zor taktım tekrar geri telefoncuya felan mı götürsem?

Sen yapamadığına göre götür bi baksın açsın tinerle silsin olmazsa da denemiş olursun yani yoksa anakartın değişmesi icap ediyor.

Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 7
meizu wifi açılmıyor bluetooth açılmıyor