Wilderness Survival Handbook - Vahşi Doğada Hayatta Kalma Rehberi
-
Açıklama:Hayatta kalmak için gereken herşey(barınak,yiyecek,sağlık,güvenlik,kurtulma) bu rehberde
6 ana başlık altında düzenlenmiştir.Barınak,Su,Yiyecek,Ateş,Sağlık ve Konfor , Yön Bulma),Wilderness Survival Handbook ateş yakmak,barınak kurmak,alet edavat yapımı,taşta yemek pişirme,el yapımı aletlerle tuzak ve avlanma gibi 100 den fazla teknik ve bilgi içerir.
Açıklama(Orjinal)
An essential guide to everything you need to stay sheltered, fed, healthy, and safe in the backcountry
Organized around the six essentials of survival (shelter, water, food, fire, comfort and health, and navigation), Wilderness Survival Handbook covers 100 skills and techniques, including preserving fire, building pit shelters, toolmaking, stoneboiling cookery, and trapping and hunting animals with handmade tools and weapons. By mastering these skills, you will be able to survive with few tools or provisions in any wilderness setting--forest, plain, desert, or tundra--in nearly any part of the world.Download:
http://hotfile.com/dl/66479366/a0c30ff/WildernessSurvival.rar.html
-
ingilizce heralde?
-
ustad discorevery da bole bir program var iğren solucan falan yeyiyor ya
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ntv de yerli yapımı var adıda doğada tek başına.
-
SyspioniC bunu yazdı:
ingilizce heralde?
-----------------------------evet
-
Hocam sen tam ilgi alanıma uyan paylaşımlar yapıyorsun vallahi ellerine sağlık :)
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------o adam anca bana bak ama kusma dersleri werir :|
wala insanoğlu kıçı sıkışsın hiç rehbere gerek duymadan yaşar en wahşisinden :|
-
irwa bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------o adam anca bana bak ama kusma dersleri werir :|
wala insanoğlu kıçı sıkışsın hiç rehbere gerek duymadan yaşar en wahşisinden :|
-----------------------------Sevgili irwa bu eşsiz yorumun için seni kutluyor ve ayın yorumu seçiyorum . O nasıl konuyu özetlemektir yarabbi!