Win7 Windows Gezgini Çalışma Hatası (Yardım)
-
her zaman aynı hatayı alıyorum yeniden başlatmak zorunda kalıyorum,kafayı yemek üzereyim neden kaynaklanır böyle bir şey anlayamadım
-
up
-
hocam sadece bu klasöre girdiğinde mi veriyor bu hatayı ?
-
evet hocam bu sayfaya girdiğinde hata veriyor sadece başka yerlerde problem yok :/ şimdilik çözdüm sorunu ama tekrar başıma gelirse ne yapabilirim onu ögrenmek istiyorum.
-
hocam ezelin bölümünü yeni attın herhalde oraya .D Eğer yeni attıysan onu başka yere taşı 2 dk öle dene .S geçen film indirdim bende karşıdan yüklenenlere tıkladım tak 'Gezgin' çöktü yeniden başlatı gene yaptım gene aynı :D şuan öle duruyor bende anladım bu işten. Veri Yürütme Engellemesinden yapılıyordu sanki zamanında öle bir ayar yapmıştım Xp'de düzelmişti bu sorunum . Konuda daha iyi bilgisi olan biri yazarsa daha iyi olur .
-
evet hocam ezeli indirdim oraya ondan sonra başladı sorun :D başka yere taşıcam silicem olmuyo hemen kapanıyor sayfa.
edit:sorunu çözdüm sonunda yabancı forumun birisinde şunu buldum
IMAGE_NAME: DivXMFSource.dll
Image path: C:\Program Files\DivX\DivX Plus Media Foundation Components\DivXMFSource.dll
So, try uninstalling DivX.
divx i kaldırdım tüm problem halloldu :))
-
Dosyaya tikladiginda cikan onizlemeyi olustururken sorun yasior heralde senin codec cozucu, halletmissin ama :)