Winarpspoof İle Ağınıza Bağlananları Görün Ve Bağlantısını Kesin
-
Bu program ile Wireless ağınızı sizden başka kimler kullanıyor görebilir, ve bağlantılarını kesebilirsiniz.
Kullanımı çok kolay; ilk açılışta wireless adaptörünüzü seçiyorsunuz zaten default olarak seçili gelir.
"Scan"a tıkladıktan sonra ağdaki tüm bilgisayarları listeler ve "tık"ını kaldırdığınız ip adresinin bağlantısı kesilir.
Not: Her adaptörle uyumlu olmayabilir.
İndirmek için tıklayın. Rar şifresi: cryware.org
İlgili video:
-
win 7 de çalışmyordu hocam bu, sanrım aynı sürüm, ben üniveristedeyken kullanıyordum bu tarz şeyler ama win 7 de sıkıntı vardı çözememiştik bi türlü. bunun yanında bir de winpcap yüklü olması gerekiyor ağdaki paketleri toplamak için.. .bakıyorum nostalji yapıyorsun :)
-
peki karsidaki sahsiyet bunu kullanarak beni kendi agimdan atamaz mi?
c0nverse tarafından 07/Eki/13 21:00 tarihinde düzenlenmiştir -
yurttaki elemanları netcut programı ile atıyodum ben :) o daha iyi hacım :)
-
c0nverse bunu yazdı
peki karsidaki sahsiyet bunu kullanarak beni agdan atamaz mi?
atar hocam ama şöyle bi şey var . bu yazılımı bilmiyorum da benim kesme için kullandığım netcut isimli bi programdı. bunun anti versiyonunu da vermişlerdi. biri kestiğinde onunla tekrar kullanabiliyordun..
unbalanced tarafından 07/Eki/13 21:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Böyle başka bi program daha vardı bende sadece 1 bilgisayarda işime yarıyordu win7 de neydi adı unuttum gerçi eski konularımdan birinde vardı ama bakıyorum bunada :)
session izleme şeyi felan var mı ?edit : aynen netcut
edit2: denedim 2-3 tane çoklu seçim yapıp start dedim program çöktü :D
0x656e tarafından 07/Eki/13 21:40 tarihinde düzenlenmiştir -
netcutta kendi ağını koruma da var.. yani seni atamıyorlar
-
ah arp poison sen nelere kadirsin :)
dikkat edin karşı tarafta eğer eset varsa şöyle biri ağınıza arp poison salıyor haberin olsun gibi bir uyarı veriyor.
-
bu işin has babası cain and abel dir :)
-
eset nod 32 VİRÜS uyarısı verdi konuya girişte....
-
tum okulun internetini kestim yada kestigimi saniyorum :|