Windows 11 Son Güncellemeyi Kaldırın ( KB5023706 )
-
https://www.donanimhaber.com/son-windows-11-guncellemesi-tonlarca-hataya-neden-oluyor--161651
Evet arkadaşlar milyonlarca kişinin başına gelen bana da geldi otomatik tüm güncelleştirmeleri yüklediğim için dünden itibaren bilgisayar daha geç açılmaya ve wifi ve usb internet ağlarını görmemeye başladı. ( en kötüsüde internet çünkü çözümü de internetten arıyoruz.
Update bir çok kişide SSD sorunları performans sorunları ve mavi ekran problemleri yaratmakta.
Sorunlu güncellemeyi yüklediyseniz '' KB5023706 '' bu sürümü kaldırmak gerekiyor ( bir sonraki fix li güncelleme gelene kadar.
Çözüm.
1. Windows tuşuna basın.
2. '' Güncelleştirmeleri kaldır '' şeklinde aratın ve açın.
3. Açılan sayfada KB5023706 ( Muhtemelen son yüklenen tarihli güncelleme olarak gözükecek) Kaldır tuşuna basın.
4. Kaldırma işlemi tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın.
-
2 senesi var daha geçmem bı ton sorun yaşatıyor herşeyi geçtim bana sormadan notebookun anakartin biosunu guncelliyor .. 10 dan devam canavar gibi calisiyor
-
anlık 11 kullanan user lar
-
Lükse bak win 11 xd Geçilmez daha ya
-
Lükse bak win 11 xd Geçilmez daha ya
-
Bende bi sorun yok.
-
Bende geçen bir proje de build alırken mavi ekran aldım. Projeden kaynaklı sandım 3 defa build alırken mavi ekran verdi. En son build alabildim sorun bundan kaynaklanıyor olabilir iyi bari rahatladım. Daha öncd hiç mavi ekran almadım.
-
W11 bitmiş ve çok güzel bir işletim sistemi arkadaşlar.
Donanımınız güncel ise korkmayın ilk defa böyle problem yaşadım bende güncellemeyi kaldırınca her şey düzeliyor.
-
Bilgisayarımi 6sene önce falan aldım, donanımı gayet eski yani hiç böyle bir sorun yaşamadım.