Windows Başlamıyor
-
Windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM sürekli kapatıp açtıgımda açılıyor ama herhangi bir cd taktıgımdan açılıyordu önceden şimdi açılmıyor hardiskimdemi sorun var acaba ?
-
güvenli kipte açmayı dene ve açılırsa bilgisayarını birkaçgün geriye yükle sorunu çözersin ama güvenli modda açılmazsa windowsta problemin war.ya üzerine kur yedekle yada at formatı gitsin.diskten olması çok zor bir ihtimal.diskte badsector olmlı ki dediğin olsun
-
hdd yi başka pc ye tak yedek al formatla
-
Bilgisayarında önemli dosyaların silnmesini istemiyorsan Windowsu baştan kur formatlamadan kur başka sürücün varsa oraya yedekle eğer tek sürücü ise hardiski çıkar başka bir pc ye tak oraya yedekle Bilgisayarına format attıktan sonra tekrar yedeğini geri alırsın yedek yoksa bas formatı.
Bilgisyar açılırken F8 tuşuna bas Güvenli Modda aç Başlat'tan Programlar Donatılar Sistem araçları ordanda sistem geri yükleme yap başka alternatifin kaldığını sanmıyorum
-
hiç uğraşma. bas Formatı sie et
Toplam Hit: 2314 Toplam Mesaj: 5