Wordpress Tema Fatal Error

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Fatal error: Cannot redeclare get_plugin_data() (previously declared in public_html/wp-admin/includes/plugin.php:68) in /home/u6541794/public_html/wp-admin/includes/plugin.php on line 68

satırdaki kod : function get_plugin_data( $plugin_file, $markup = true, $translate = true ) {

Yardımcı olabilecek olan ?

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

get_plugin_data() fonksiyonu yeniden tanımladığını söylüyor. function get_plugin_data$plugin_file$markup = true$translate = true ) { 

eğer illa ki benim burada bunu tanımlamam lazım diyorsan şunu bir dene:

// fonksyion daha önceden tanımlanmış mı?
    if( function_exists( strtolower("GET_PLUGIN_DATA")) ) {
        function get_plugin_data($plugin_file, $markup = true, $translate = true) {
             // buraya yapılacaklar....
        }
    } 

NOT: get_plugin_data yazınca tahribat editörü link olarak algılıyor. o yüzden strtolower("..") şeklinde yazdım. sen direkt küçük harflerle yaz. :)

tutkun tarafından 04/Mar/16 17:09 tarihinde düzenlenmiştir

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    tutkun bunu yazdı

get_plugin_data() fonksiyonu yeniden tanımladığını söylüyor. function get_plugin_data$plugin_file$markup = true$translate = true ) { 

eğer illa ki benim burada bunu tanımlamam lazım diyorsan şunu bir dene:

// fonksyion daha önceden tanımlanmış mı?
    if( function_exists( "get_plugin_data" ) ) {
        function get_plugin_data($plugin_file, $markup = true, $translate = true) {
             // buraya yapılacaklar....
        }
    } 

Sağolasın hocam ama temayı değiştim. Emeğine sağlık. Belki başka arkadaşlara deva olur.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
Toplam Hit: 1281 Toplam Mesaj: 3
wordpress kod fatal error get_plugin_data