Wordpress Tema Fatal Error
-
Fatal error: Cannot redeclare get_plugin_data() (previously declared in public_html/wp-admin/includes/plugin.php:68) in /home/u6541794/public_html/wp-admin/includes/plugin.php on line 68
satırdaki kod : function get_plugin_data( $plugin_file, $markup = true, $translate = true ) {
Yardımcı olabilecek olan ?
-
get_plugin_data() fonksiyonu yeniden tanımladığını söylüyor. function get_plugin_data( $plugin_file, $markup = true, $translate = true ) {
eğer illa ki benim burada bunu tanımlamam lazım diyorsan şunu bir dene:
// fonksyion daha önceden tanımlanmış mı? if( function_exists( strtolower("GET_PLUGIN_DATA")) ) { function get_plugin_data($plugin_file, $markup = true, $translate = true) { // buraya yapılacaklar.... } }
NOT: get_plugin_data yazınca tahribat editörü link olarak algılıyor. o yüzden strtolower("..") şeklinde yazdım. sen direkt küçük harflerle yaz. :)
tutkun tarafından 04/Mar/16 17:09 tarihinde düzenlenmiştir -
tutkun bunu yazdı
get_plugin_data() fonksiyonu yeniden tanımladığını söylüyor. function get_plugin_data( $plugin_file, $markup = true, $translate = true ) {
eğer illa ki benim burada bunu tanımlamam lazım diyorsan şunu bir dene:
// fonksyion daha önceden tanımlanmış mı? if( function_exists( "get_plugin_data" ) ) { function get_plugin_data($plugin_file, $markup = true, $translate = true) { // buraya yapılacaklar.... } }
Sağolasın hocam ama temayı değiştim. Emeğine sağlık. Belki başka arkadaşlara deva olur.