Wordpress Veritabanı Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Abiler ablalar. Wordpress tabanlı sitem vardı sitem kapandı bende yeni domain aldım yeni iste kurdum ancak eski sitemin dosyalarını ve DB sini atınca sorunlarla karşılaşıyorum ben sadece sitedeki kategoriler , yazılar ve yazılardaki görselleri yüklemek istiyorum DBnin hepsini değil . bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

yazılar çok önemli hiç bir yerden alıntı değildi saatlerce tez hazırlar gibi yabancı kaynak kullanıp hazırladığım makalelerde baya emek var kurtarmam lazım

arkinfes tarafından 27/Şub/17 18:07 tarihinde düzenlenmiştir

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Araclar _ disa aktar ve ice akrar yontemini tavsiye ederim db den cok anlamiyosan. 

Db den yukliceksen de tablo tabloyedek al webadminden

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

zaten o şekil yedek alıyorum ancak benim istediğim sadece kategoriler,yazılar ve yazılara eklediğim resimleri yüklemek wordpresste bunlar hangi tablo adıyla kayıtta tutuluyor

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 873 Toplam Mesaj: 3
wordpress wp yedek db