Xiaomi Mi 6 Batarya Temini.
-
Arkadaşlar selamlar, nasılsınız ?
Xiaomi mi 6 kullanıyorum 3,5 senedir ve bataryası çok çok az gitmeye başladı.
Aliexpressten baktım, hiçbiri Tr'ye göndermiyor.
Joom.com diye bi siteden baktım Nohon marka batarya vardı aldım ama sanırım dolandırıldım çünkü satıcı sayfayı kapatmış vs vs.
Deji diye bir marka var yerli. 3-4 ay sonra batarya şişiyor ve dandik deniyor.
Yani velhasıl kelam hem yeni üretim hem de kaliteli bir batarya bulamadım gitti.
Aliexpresste olan 2021 üretimli, eski üretimli batarya olursa gene ölü olmuş olacak.
Var mıdır önerebileceğiniz bir şey ? Sırf bataryası kötüleşti diye telefon almak istemiyorum çünkü bu telefonu seviyorum.
-
bende de mi 6 var aynı sorun vardı eminönünden orjinal batarya buldum aldım taş gibi şuanda istanbulda iseniz oraya bakabiilirsiniz ben salı günü gitmeyi düşünüyorum sizin için bakabilirim.
-
Mi 5 var, yaklaşık 1.5 senedir deji batarya kullanıyorum. Memnunum ancak kefil değilim.
-
-
CISSP bunu yazdı
bende de mi 6 var aynı sorun vardı eminönünden orjinal batarya buldum aldım taş gibi şuanda istanbulda iseniz oraya bakabiilirsiniz ben salı günü gitmeyi düşünüyorum sizin için bakabilirim.
İstanbul'dayım hocam, tam adresi yada dükkan adını söylerseniz direkt oraya gider alırım aslında. Orijinal diye satılıp orijinal olmayan çok ürün var çünkü.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Şimdi bu kişiye de yazıyorum, bakalım bulursam iyi olacak