Xpnin Başlangıcındaki Kullanıcı Sorunu
-
arkadaslar windoz sp3 kurduktan sonra kullanıcılarda benden başka administrator gözüküyor.
direkt olarak acılışta da administrator başlıyor ve her seferinde kullanıcı değiştirle geçiyorum.
silemiyorum nasıl yokedebilirim.
-
Anladığım kadarıyla bilgisayarındaki Administrator hesabını silmeye çalşıyorsun
Bunu yapamazsın arkadaşım. Ama gizleyebilirsin. Bunun için, kendine bir bilgisayar yöneticisi hesabı açman gerekiyor. Bunu da format esnasında windows yüklemesi sırasında yapmalıydın. Administrator hesabında iken bir bilgisayar yöneticisi hesabı açabiliyor muyduk hatırlamıyorum ancak; eğer format atmak istemiyorsan bir çözüm daha var. Administrator a şifre koy. Böylelikle açılışta direk administrator a girmeyeceksin. Kullanıcı seçmen gereken yer açılacak. Hangisi işine gelirse onu yap
Kolay gelsin...
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------Anladığım kadarıyla bilgisayarındaki Administrator hesabını silmeye çalşıyorsun
Bunu yapamazsın arkadaşım. Ama gizleyebilirsin. Bunun için, kendine bir bilgisayar yöneticisi hesabı açman gerekiyor. Bunu da format esnasında windows yüklemesi sırasında yapmalıydın. Administrator hesabında iken bir bilgisayar yöneticisi hesabı açabiliyor muyduk hatırlamıyorum ancak; eğer format atmak istemiyorsan bir çözüm daha var. Administrator a şifre koy. Böylelikle açılışta direk administrator a girmeyeceksin. Kullanıcı seçmen gereken yer açılacak. Hangisi işine gelirse onu yap
Kolay gelsin...
-----------------------------
format esnasında kendime açtım biliyorumda o sırada yoktu admin hesabı. ben kendi hesabımı olşturdum formattan sonra. bi restart çektim baktım administratorgelmiş daha önceki formatlardada aynısını yaptı bu windoz sp3 cdsineyse dediğin şifre yontemini deniyeyim bari