Yan Flüt Eğitim Videosu Yada Döküman [İstek]
-
Merhabalar;
Başlıktan da anlaşıldığı gibi "Yan Flüt Eğitim Videoları Yada Dökümanları" arıyorum. Ayrıca sizler neler biliyorsunuz Yan Flüt ile alakalı, bana tavsiyeler verebilir misiniz?
-
Yukarı
-
çok sevdiğim bir müzik aleti. edinebilsem konuştururum diye düşünüyorum ama sağlam yan flütler pahalı olduğu için alamadığım bi alet :(
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
çok sevdiğim bir müzik aleti. edinebilsem konuştururum diye düşünüyorum ama sağlam yan flütler pahalı olduğu için alamadığım bi alet :(
-----------------------------Ben bugün -başlangıç için- Suzuki marka bir flüt aldım. Çok da hevesle aldım çünkü blok flüt'de usta oldum artık. Ama bu flütü elime alınca baktım ki olmayacak :) Hafta sonlarında ders almayı düşünüyorum. Üfleme zorluğu falan kasacak gibi.
-
lordvader89 bunu yazdı:
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------Ben bugün -başlangıç için- Suzuki marka bir flüt aldım. Çok da hevesle aldım çünkü blok flüt'de usta oldum artık. Ama bu flütü elime alınca baktım ki olmayacak :) Hafta sonlarında ders almayı düşünüyorum. Üfleme zorluğu falan kasacak gibi.
-----------------------------:) blok flüt banada çocuk oyuncağı geliyodu :) bende bi ara yan flüte heveslendim. çalabilen arkadaş vardı. üflemeyide öğrettiydi ( keza ney i de öğretmişti) ama pahalı olduğundan (en azından o zamanlar. şimdi fiyat bilmiyorum.) bi türlü alıp başlayamamıştım. hevesin kaçmasın. uğraşmaya devam et hacı. piyanodan ve ney den sonra en sevdiğim ses dir.
-
Çok güzel bir müzik aleti ama ney daha güzel bence
http://www.youtube.com/watch?v=Jhk0I2wZelUinsanın hevesini kırıyor bu adam
-
amk piyano çalıyorum, saz çalıyorum, gitar çalıyorum, keman çalıyorum bu saydıklarımı hakkını verir şekilde çalıyorum. ama bu yan flütü hiçbir zaman beceremedim :S
-
@ExPirE Şu an do-re-mi-fa ve sol'ü anca yapabildim.
Yahu şu eğitim videolarını bulabilecek yok mu? Müridler çok ihtiyacım var :D
-
derse başlarsan hocam ilk 1-2 ay sadece üflemeyi öğretecekler onu söyleyeyim sıkılacaksın