Yeni Türk Kripto Para Borsası Bitexen.Com
-
Yeni bir kripto para borsası çıkmış. EXEN coin adında kendi coinleri var. Şu an yeni kayıt olanlara 100 EXEN (ilk on bin kişi için geçerli bu ve an itibariyle devam ediyor, sonraki kırk bin kişi için 25 EXEN'e düşecek) coin veriyor. 100 adedi 16 TL ediyor şuanda.
Bunun için KYC gerekli. Yani telefon ve kimlik doğrulaması yapmanız lazım ki çekim işlemi yapabilmek için diğer Türk borsalarında da KYC isteniyor standart olarak. Değerlendirmek isteyen olabilir.
Dün kayıt oldum KYC işlemini yaptım (tel no, kimlik, adres) ve gün içinde onaylanıp hediye coinler hesabıma tanımlandı. Dilerseniz anında satabilirsiniz ancak ben şuanda bekletmeyi tercih ettim.
EXEN coin hakkında detaylı bilgi almak isterseniz tanıtım sayfasını okuyabilirsiniz.
https://www.bitexen.com/exen/exen-coin-information
Kayıt için link buradan:
https://www.bitexen.com/?ref=827135
Referanssız link:
-
Yine bi vurkaç olayı gibi gözüküyor
-
Öyle gözükmüyor ilk bakışta. İstenenler tüm kripto borsalarında istenen standart şeyler hocam.
Ayrıca İTÜ Teknokentte kurulmuş bir şirket.
Adres kısmında yazıyor. Gidip kontrol etmedim ancak bir bakan olursa haber etsin :)
Bitexen Teknoloji Anonim Şirketi
Reşitpaşa Mahallesi, Katar Caddesi, İTÜ Teknokent ARI 6 Binası Sarıyer / İstanbul
-
BDDK lisansı yoksa batmaya mahkum. Turcoin miydi neydi o.
-
TaRuZ bunu yazdı
BDDK lisansı yoksa batmaya mahkum. Turcoin miydi neydi o.
o kontrolü nereden yapıcaz?
paribu, btcturk felan bunların lisansı var mı, nerden görebiliriz?
-
Kimlik toplarlar kişisel bilgi satarlar vurkaç yaparlar. Yaparlar da yaparlar. Türk ve bedava görünce uzaklaşıyorum. Bilmiyorum önyargı da diyebilirsiniz ama hepsinin aklı vurup kaçmaya odaklı bünye işlerde.
-
Coin yatırma ve çekme işlemleri sorunsuz yapılıyor, denedim :)
-
çiftlikbank, turkcoin, ve yenileri. atlamayın arkadaşlar deli gibi. ülkede enayi bol. Ben o sayfa 2-3 yıl ayakta kalmadıkca bırak üye olmayı bedavaya coinini bile almam. tabi bu laflarım bitexen için geçerli değil. Bu site 1 yıl ayakta kalsın ozaman yorum yaparım
-
HanDSomE bunu yazdı
çiftlikbank, turkcoin, ve yenileri. atlamayın arkadaşlar deli gibi. ülkede enayi bol. Ben o sayfa 2-3 yıl ayakta kalmadıkca bırak üye olmayı bedavaya coinini bile almam. tabi bu laflarım bitexen için geçerli değil. Bu site 1 yıl ayakta kalsın ozaman yorum yaparım
merhaba hocam yorumunuzu alabilir miyiz? :D