Yeni Üyelerin Ve Huzur Bozanların Dikkatine , Genel Uyarıdır
-
Selamlar arkadaşlar ,
Bir süredir konular sitenin konseptine uymamaya başladı , birçok eleştiri gelmekte son zamanda.. Açılan konuların büyük kesimi Aşk , geyik üzerine , onca uyarımıza rağmen halen konu başlığı açılmasını öğretemedik , Paylaşım / Download'a " MSN nasıl hacklenir " yazan var , hoş karşılamak lazım , ADSL çıktı çıkalı bozuldu bu alem.. Ama bazı şeylerden taviz vermemek lazım , yeni başlıyorsan siteye yazmaya o sitenin kurallarına uymak , huzuru bozmamak en önemlisi bu siteye gönlünü vermiş insanları soğutmaman lazım !
Yeni kullanıcılar için bakın ney eklendi yeni olarak :
Forumlarımızda Yeni Konu Açarken Dikkat Etmeniz Gereken Kurallar- Tümü büyük harf ve/veya rastgele büyük-küçük harf ile yazılmış konu başlıkları kullanmayınız.
- Konu başlıklarında garip semboller-şekiller yazmaktan kaçınınız.
- Başlıklarınızın konu içeriğini açıklar tarzda olduğundan emin olunuz.
- Konu başlıklarının Türkçe'ye uygun olmasına dikkat ediniz.
Aksi taktirde açtığınız konular uyarısız silinecektir. Lütfen dikkat edelim.
Silinecek Başlıklara Örnek :
"Help Meeeeeee"
"Yarrrddddıııııımmmm"
"Bi Bak! Bakıver Dedim"
"**********Selam*********
"KİmSe YoqMu????!?!?!?!?!?!?!"
"pCmE tROjAN gİRDi hElP!!!!!"
"PC HACK HAKKINDA YARDIM"Bunun dışında , yeni kullanıcıların açtığı " MSN nasıl hacklenir , MSN hackleme programı " ve bunların zaafını kullanan " Alın MSN hack programı " diyen kendini akıllı sanan lamerlerin , Şu siteyi hackleyin , alın size Yahudi , Kürt , Çerkez , Alman , İtalyan sitesi hackleyin diyenlere , huzur bozanlara , imzalarında uygunsuz söz içerinlere son uyarıdır bu.
Müritlerimizin açtığı konulara hakaret etmek , dalga geçmek , yanlış yere açmışsın demek , hakaret etmek , alın size hacker mehmet'in ev adresi telefon numarası gibi seviyesiz yazılar yazmayın. Varsa yanlış yere açılmış konu , bırakın mod arkadaşlar konuyu taşıyacaktır.
Kimsenin buradaki insanların yazma hevesini soğutmaya , huzurunu kaçırmaya hakkı yok.
Gereken hassasiyeti umarım gösterir , bizide zor duruma sokmazsınız.Bir süre Aşk , Genel , Derin Konular ve Geyik kilitli kalacaktır.
Teşekkürler
- Tümü büyük harf ve/veya rastgele büyük-küçük harf ile yazılmış konu başlıkları kullanmayınız.
-
Bu kararinizdan dolayi yönetime tesekkür ederim.Belki bu sayede forum biraz olsun düzene girer.
Çalismalarinizda basarilar dilerim.
-
Ayrıca şikayetçi olduğunuz yanlar varise , eleştiri olmadan düzelmesini beklemeyin.. Varsa gözden kaçan eksik lütfen şikayetlerinizi yollayın ;
Site içi özel mesaj sisteminden,beni , Tagext'e , Renegadealien'ye , ir2'ye mesaj atarak , yahut Msn aracılığıyla ulaşabilirsiniz..
-
Guzel Yapmissin Guzel Yapmissin Eline Saglik Da...
Soru:
Ask bolumunde basliklarin neden alayini sildin ?
-
forumda sıkı yönetim başladı herkeze hayırlı olsun en iyisi oldu...
-
su zamana kadar alinmis en iyi karar diyebilirim tebrikler deca ;)
-
deca hajı tebrikler
site amacından şaşıyordu :)
-
Geç biLe Kaldınız uyarmakta ..
-
iyi olur valla...