YGS Adres Ve Sınav Yeri Değişikliği İle İlgili Sorun
-
arkadaşlar ben şimdi izmitte üni.de okuyorum. eski adres bilgilierimde samsun yazıyodu, mezun olduğum okul da samsun olunca sınav tercih yerini izmit yapamadım. izmitte bulunduğum adresi başvuru sırasında tam bilmediğim için istanbulda bi akrabamın adresini verdim 1. tercih yerini de ist. yaptım. ama şimdi ösym aday işlmelerinden adres bilgimi izmit olarak değiştirmek istediğimde, 1. sınav yeri tercihiniz adres iliniz ya da okul bilgilerinizin olduğu il olacak gibi bi hata veriyor, bu sefer de önce sınav yeri tercihimi değiştireyim sonra adresi değiştiririm diyorum iki durumda da hata veriyor..
yani biz şimdi adres bilgilerimizi ve dolayısıyla sınav yeri tercihimizi başvuruyu yaptıktan sonra kendimiz aday işlemlerinden değiştiremiyor muyuz,?? yoksa ben mi bi hata yapıyorum, bilenler lütfen cevaplasın zaten bugün son gün...
-
değiştiremezsin. bence hala vaktin varken herhangi bi başvuru merkezine gidip ordan sor. ordan değiştirilebilir belki..
-
aynı sorun bende de var..
-
ben gayet rahat değiştirebiliyorum. :)
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
değiştiremezsin. bence hala vaktin varken herhangi bi başvuru merkezine gidip ordan sor. ordan değiştirilebilir belki..
-----------------------------gittim başvuru merkezine, biz sadece başvuru alıyoruz değişiklik yapmıyoruz değişikliği adaylar kendileri yapıyorlar dedi..
son 1 saat.. :/ dediğin gibi değiştiremiycem heralde....
-
bende kayıt oldumda bendede şifre yok onu nerden alıcaz ?
atıyorum adam şimdi başvurdu şifresini kaybettti tekrar nasıl alabilio ?
-
adres tamamen sallama verebilirsin. bu sene kargo ile hiç bişi yollamayacaklar diye bilyorum. bende adanada giricem sınava ve adanadan tamamen sallama bir adres verdim.
olmadı pm ile şifreyi yolla hacı bi bakalım. adres konusunda o kadar kasmayın yani.
-
ben söyle yaptım. ilk adres ve okul bilgilerim samsuna kayıtlıydı. yazısma adresini su anki istanbul adresiyle degistirdim, diger adresi zaten degistiremiyorum. birinci tercihi istanbul / beyoglu yaptım. diger tercih samsun. kabul etti bu sefer. samsun cıkarsa da sikimde degil yani.
-
ahahaha
bende değiştremiyorum artık :D
neyseki eski haline getirdydim :D
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
ben söyle yaptım. ilk adres ve okul bilgilerim samsuna kayıtlıydı. yazısma adresini su anki istanbul adresiyle degistirdim, diger adresi zaten degistiremiyorum. birinci tercihi istanbul / beyoglu yaptım. diger tercih samsun. kabul etti bu sefer. samsun cıkarsa da sikimde degil yani.
-----------------------------işte yazışma adresi değiştirilmiyor, hata veriyor...
-
osym nin kopya grişimlerini engellemek için böyle bi uygulamaya gttiğini bi yerde okumustum. Bunun bi çözümü yok birçok arkadasm burda grmek istemesine ragmen mecbur memleketlerinde grecek .