Yine Bir Devremülk Dolandırıcılığı Daha İleride Muhtemelen Bütün Sistem Buna Döner
-
Merhabalar,
Geçen bizimkilere 2008 de gazlıgölden aldıkları devremülkten bi icra gelmiş. 10 senelik ödenmemiş aidatınız var diye. Bizimkiler de kalkmış gitmiş sormaya. Adamlar tapunuzu bize devredin borcunuzu silelim demiş.
mesele ise şu, ortada kaplıca kalmamış, bütün evler harabeye dönmüş, havuz mavuz sokaklar hep terkedilmiş mahelleye dönmüş. Ama etraf 5 yıldızlı oteller ve lüks tesisler olmuş hep. Toplam tesisde 2 tane kız 1 sahibi 1 tanede adam varmış. Adam son denece mafyatik ağzından köpükler çıkan derisinden katran akan birisi. 2018 de devralmışlar milletin tapusunu topluyolarmış. Bizimkiler üstüne para istemiş 50 100 bişiy verin devredelim diye terslemişler. Ayrıca 2018 den sonraki sözleşmeyi imzalatmaya uğraşmışlar bizimkiler imzalamamış. Bir kaç belde başkanına avukata sormuşlar onlar mafya uğruşma devret geç demişler. Birsürü mafyatik hikaye anlatlışlar felan.
zaten hepsi dolandırıcı bu devremülkçülerin öyle ya da böyle sonunda bütün hikaye bu şekilde olacaktır.
Konuyu bilginiz olsun diye açtım ayrıca sizce bişey yapılabilir mi diye sormaya -
Dünkü Okan Buruk gibi sinirimden zıplayasım geldi.
Polise gitsen suç duyurunda bulunsan hiç bir şey olmayacak. Üzerimde 2 dosya var. 1 aydır ifademi alacaklar. Ne ben gidiyorum ne de onlar geliyor. Kimbilir ne zaman sıra gelecek.
Başınıza bir iş gelmedikçe sıkıntı yok, ama işiniz düşerse yandınız işte böyle.
-
Termal ismi nedir hocam ?
-
10 senelik borcu neyle ispatlamış? Bu adamlar kaç senedir burada? Geçmiş borcu devraldıklarına dair kanıtları var mı?
Ulan memlekette devlet devletliğini yapmıyor ki. Polisi, savcısı iş yapmaktan üşeniyor. Şikayet üzerine çağırıcan adamları gözüm üzerinizde dicen savcı olarak sonra en ufak şeyde paketliceksin. Tabi kim bu hukuk sistemiyle mafya ile uğraşmak ister ki? Ayağına sıksa ceza evinde yatmıyor neredeyse. Valla hocam allah yardımcınız olsun. Gerekirse bir avukata verin vekaleti siz ilgilenmeyin, muhattap olmayın. Elinizdeki malı üş kuruşa da kaptırmayın. Çok sıkıntı çıkartıyorsa diş geçiremeyecekleri birine devredin hatta yurt dışı tanıdık varsa ona devredin ulaşamazlar.
-
C-force bunu yazdı
Termal ismi nedir hocam ?
Hocam bizimkiler aldığında banırım aydın termal mi neydi ama 3 defa isim değişmiş ihtar gelince bu ne diye anlamamışlar isimden dolayı
-
Liquid bunu yazdı
10 senelik borcu neyle ispatlamış? Bu adamlar kaç senedir burada? Geçmiş borcu devraldıklarına dair kanıtları var mı?
Ulan memlekette devlet devletliğini yapmıyor ki. Polisi, savcısı iş yapmaktan üşeniyor. Şikayet üzerine çağırıcan adamları gözüm üzerinizde dicen savcı olarak sonra en ufak şeyde paketliceksin. Tabi kim bu hukuk sistemiyle mafya ile uğraşmak ister ki? Ayağına sıksa ceza evinde yatmıyor neredeyse. Valla hocam allah yardımcınız olsun. Gerekirse bir avukata verin vekaleti siz ilgilenmeyin, muhattap olmayın. Elinizdeki malı üş kuruşa da kaptırmayın. Çok sıkıntı çıkartıyorsa diş geçiremeyecekleri birine devredin hatta yurt dışı tanıdık varsa ona devredin ulaşamazlar.
Maalesef hocam bir insanın devlete en çok ihtiyacı bulunduğu durum savunma ve hukuki konular onda da maalesef devlete sığınamaz haldeyiz ama yaş aldıkça görüyorum ki daha bunlar meselesi bile yapılmayacak şeyler hukuki manada. bazı avukatlar savcılar diyor ki özellikle infaz kanunlarımız o kadar akılalmaz bir haldeymiş ki insanlar azıcık anlasa isyan çıkarır diyorlar, ama işin ironik kısmına gelelim bunu diyen de savcı hakim avukat yani esas bunları değiştirecek kişiler bile sadece bakıyor
-
Aidat belirleme işleri oldukça zahmetli bir konu.Aildat belirlemek için kurul toplantısı yapılması,yönetici seçilmesi gerekiyor.(bu kadar aidat olacak bu kararlar alınacak gibi).Ancak bildiğim kadarı ile gerekli oy çocunlugu sağlanamazsa(%50 diye hatırlıyorum) sonra ki toplantılarda alınan en yüksek oy oranı ile karar alınabiliyor diye aklımda kaldı.Toplantı kararı iadeli taahhütlü posta yolıu iletilmediği taktirde yine geçersiz diye hatırlıyorum.Hukukcuların yanı sıra işin ehli bir site yönetim firması ile görüşürseniz onlar da çok detaylı bilgi verecektir.
Bir süre site yönetim firması ile çalıştığımdan dolayı biliyorum.
-
Nitelikli dolandırıcılık davası açın avukatınıza iletin Sözleşmeyi yerine getirmediklerini noter uzerinden ihtar çekin tum bakanlıklara sikayet dilekçesi gönderin
Her sozlesmenin bir suresi vardir size gonderilen icra usulsuzdur :)) mafya olmalari bisey degismez. Ulkemizde hukuk yavas isler umarım sonunda dogruyu tecelli eder lehinize
-
Bu değil ama dün Dolandırıldim. .