Youtube Adsense Hakkında Sorular
-
Hocalar merhaba;
2 aydır youtube işiyle uğraşıyorum bugün adsense hesabına girdim ödeme eşiğini geçmişim ibanı tanıttım parayı çekemiyorum bana şöyle bir uyarı veriyor "Google'dan ödeme doğrulama ₺1,00 miktarından daha düşük bir ödeme veya 12 May 2017 tarihine yakın bir zamanda yapılan ödemeleri arayın"
0,99 tlyi seçtim 2 hakkınız kaldı falan deyince bilen birine danışmadan birşey yapmayayım dedim, Burada neyi seçmem gerekli ? parayı hemen çekebiliyor muyum belli bir süresi mi var ? sizde de bu durum oldu mu ilk paranızı çekme de ? ne yapmam gerek ?Ayrıca pin girdiğimi hatırlamıyorum pinin girilip girilmediğini nereden görebiliriz ?
Biraz araştırdım bazı forumlarda %20 kesinti %25 kesinti falan yazıyorlar seviniyorlar bunu nasıl görüyorlar ve ben nasıl en aza indirgeyebilirim bu kesintileri ?
Bazı forumlarda partnerlere kanalları bağlıyorlar tarzı konuşmalar yapılıyor.Örneğin;Quiz denen partner varmış adam oraya bağlamış para kazanmış kazanmış en son 140 bin dolar olunca quiz parayı vermemiş tarzı mesajlar okuyorum.Bu partnerlere nasıl bağlanıyor acaba ? Ben de "Bu kanal ve bağlı Marka Hesabının sahibisiniz." tarzı birşey diyor bununla bir bağlantısı var mı ?
Vds alıp spam yapanlar + binlerce kanalı olanlar; bu ikisi anlamadığım bir diğer nokta, Binlerce kanalı olanlar o kanalları nasıl idare edebiliyorlar,hepsiyle ayrı ayrı nasıl uğraşıyorlar ,hepsini aynı ev adresini mi yazıyorlar pin için, böyle birşeye izin var mı ? ayrıca hepsini aynı adsense mi bağlıyorlar , kaç tane bağlanabilir bir adsense , Ayrı ayrı adsense açılabilir mi aynı isme ,bazıları makedonya adsense ingiltere adsense falan diyor bunlar ne demek nasıl yapıyorlar , vdsyle spam yapanlar neye spam yapıyorlar aynı tarz youtube kanallarına mı ?
Bunları öğrenebilirsek ve uygularsak sanırım hepimiz para kazanabiliriz diye düşünüyorum şu youtube olayından.
Lütfen ne kadar çok soru sormuşsun tarzı birşeyler yazmayın. Bilenler bildikleri soruların cevaplarını yazarsa sevinirim.Saygılar.
-
abi ben sana hepsini anlattım şimdilik bekle google ibanın doğruluğu için hesabına 1 dolardan düşük para yatıracak sonra ne kadar yattı diye soracak
adsense kesintisi problemi yok o partner falan olursa
spam işi yaş böyle devam et sen
-
0,99 tlyi seçtim 2 hakkınız kaldı falan deyince bilen birine danışmadan birşey yapmayayım dedim, Burada neyi seçmem gerekli ?
iban noyu girdikten sonra 2 iş gününde 1 tlden az para hesabına yatar sende o miktarı adsenseye girip onaylarsın.
parayı hemen çekebiliyor muyum belli bir süresi mi var ?
ödeme eşiği 200tl yi geçmiş pin ve banka onayı varsa hesabına ertesi gün yatar.
Ayrıca pin girdiğimi hatırlamıyorum pinin girilip girilmediğini nereden görebiliriz ?
anasayfada kırmızı şerit var ama bazen sıkıntı oluyor onaylı olsa bile gözüküyor en garantisi ayarlar>hesap bilgilerine gir orda adresi doğrula yazmıyorsa onaylıdır.
Biraz araştırdım bazı forumlarda %20 kesinti %25 kesinti falan yazıyorlar seviniyorlar bunu nasıl görüyorlar ve ben nasıl en aza indirgeyebilirim bu kesintileri ?
kendileri hesaplıyorlar.Kanal kapanmadıkça veya videoların silinmedikçe para kazanması gitmedikçe kesinti olmaz.tabi google kendi payını alır.
Bazı forumlarda partnerlere kanalları bağlıyorlar tarzı konuşmalar yapılıyor.Örneğin;Quiz denen partner varmış adam oraya bağlamış para kazanmış kazanmış en son 140 bin dolar olunca quiz parayı vermemiş tarzı mesajlar okuyorum.Bu partnerlere nasıl bağlanıyor acaba ? Ben de "Bu kanal ve bağlı Marka Hesabının sahibisiniz." tarzı birşey diyor bununla bir bağlantısı var mı ?
quiz önceden spam alıyordu ama artık al(a)mıyor.140 bin dolar filan çoğu yalan kazanan vardır ama artık zor.3 sene önce olsa olabilirdi.
Vds alıp spam yapanlar + binlerce kanalı olanlar; bu ikisi anlamadığım bir diğer nokta, Binlerce kanalı olanlar o kanalları nasıl idare edebiliyorlar,hepsiyle ayrı ayrı nasıl uğraşıyorlar ,hepsini aynı ev adresini mi yazıyorlar pin için, böyle birşeye izin var mı ? ayrıca hepsini aynı adsense mi bağlıyorlar , kaç tane bağlanabilir bir adsense , Ayrı ayrı adsense açılabilir mi aynı isme ,bazıları makedonya adsense ingiltere adsense falan diyor bunlar ne demek nasıl yapıyorlar , vdsyle spam yapanlar neye spam yapıyorlar aynı tarz youtube kanallarına mı
kanal takip programlamıyla takip ediyorlar parayla satılıyordu ama yakın zaman önceden program sahibi bedava dağıtmaya başladı tabi gerek kalmadı artık çünkü bayağı zorlaştı spam işi.adres için ise adreslerde ufak değişiklikler yapabilirsin mesela atmaca mahallesi, atmaca mah., atmaca mahalle tarzı yaparak açıyorduk :) adsenseye kanal bağlama sınırı yok ama 9-10 geçmemek senin yararına. adsense açarken istediğin ülkede açarsın ama pini nasıl halledersin o sana kalmış tanıdık filan.spam için dizi,çizgi film, belgesel, show v.b.
NOT: Spam işi yattı diyebilirim tabi yine yapılır ama bence harcadığın zamana değmez kendini bir konuda geliştirip o konuyla ilgili youtube kanalı açarsan özgün olarak daha iyi yerlere gelirsin.