Youtube Live - Google + Hakkinda
-
Hacilar Android app ile youtube girince en üstte Live yazan yere basinca birsürü video cikiyo , bu videolar gercekden Live mi ?
Google + yada hangout ile yayin yapiyorlar sanirsam
bu nedir nasil yapilir ?
-
plus.google.com a gir
Sağ taraftaki panelde hangout yap diye bir kısım var. Yanında hangout kamera işareti var zaten.
Hangout penceresi açılacak. Açılan pencerede sol tarafta kimlerle paylaşacağın falan var. Herkes i seç. Hangout a başla. Olay bu...
Hangout u telefondan da kullanabiliyorsun.
Edit:
Unutmuşum yazmayı...
Aynı şeyi youtube a girdikten sonra video yükle kısmına tıklayınca da yapabiliyorsun.
opusdei tarafından 15/Eki/12 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
tamam haci sagol cözdüm olayi güzelmis
-
Necati bunu yazdı
tamam haci sagol cözdüm olayi güzelmis
rica ederim. google servislerinin neredeyse tamamını kullanıyorum. Takıldığın serviste sor cevaplarız =)
Bazı servislerde eski özellikler geliştirilmiş ve isimleri de değiştirilmiş. Normaldir ilk seferde bulamaman =)
-
eyw üstad aklimin bi kösesinde bulunsun google dedimi sana ulasacam
google nin gercekden guzel birsürü servisi var ama bilmiyoruz ama kullanmiyoruz
bu live stream olayi baya hosuma gitti
su aralar aktif google + kullanmaya basladim trende ise giderken cafe de oturup cay icerken haber okumak yorumlari okumak gibi
dünyanin her tarafindan insanlar cektikleri doga resimlerini falan paylasiyorlar onlara filan bakip +1 atip bazen yorum yapiyom süper bisey bence herkeze önerebilirim
-
opusdei bunu yazdı
plus.google.com a gir
Sağ taraftaki panelde hangout yap diye bir kısım var. Yanında hangout kamera işareti var zaten.
Hangout penceresi açılacak. Açılan pencerede sol tarafta kimlerle paylaşacağın falan var. Herkes i seç. Hangout a başla. Olay bu...
Hangout u telefondan da kullanabiliyorsun.
Edit:
Unutmuşum yazmayı...
Aynı şeyi youtube a girdikten sonra video yükle kısmına tıklayınca da yapabiliyorsun.
Telefondan nasıl yapıyoruz, biraz açarmısın hocam ?