folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yükleme Yaparken Donanımlar Restart Atıyor

Yükleme Yaparken Donanımlar Restart Atıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

Selam beyler,

Masaüstü bilgisayarımdan youtube, instagram(igtv), google drive gibi yerlere video yüklemeye çalışıyorum, belli bir kısma gelince kablolu klavye ve wireless usb adapter ( https://www.tp-link.com/tr/home-networking/high-power-adapter/tl-wn8200nd ) restart atıyor sonra yüklemeye devam ediyor sonra tekrar restart atıyor böyle böyle yüklemeyi bitiriyor. 100mblık video yüzde 100 olana kadar 5 6 defa restart attırıyor. Upload yapmadığım zaman interneti kullanabiliyorum herhangi bir kopma sorunu yaşamıyorum.

Kasım ayında Türktelekom 50mbps'e geçtim. Aralık ayında bu sorunlarla 2 3 kez karşılaştım sonra sıkıntı yaşamadım. Ocak ayından beri her yüklemede yaşıyorum bunu. İnstagrama deneme amaçlı yüklediğim 60mblık videoyu whatsapp webten attım bir sorun olmadı ama instagrama yüklerken yine kopmalar yaşadım.

Masaüstü mü kaldırmıyor acaba hızlı yüklemeyi,eski pc, Önceden 16 mbps kullanıyordum bu sorunu hiç yaşamadım. Laptop falan olmadığı için deneyemedim başka yerden. Çözüm önerisi olan var mı acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

upload da olsa download da olsa belli bir amper çeker sorun çıkartacak olsa download yaparken de çıkarması lazım. kablolu bağlantı denedin mi?

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek
    x Liquid bunu yazdı

upload da olsa download da olsa belli bir amper çeker sorun çıkartacak olsa download yaparken de çıkarması lazım. kablolu bağlantı denedin mi?

downloadda sorun hiç yaşamadım hocam, şimdi deneme amaçlı 450mblık video indirdim sorun çıkmadı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

hocam eski cihazlarda half/full dublex olayindan sorun cikiyordu bi o ayarlara bak derim. bir de driver güncellemesine bak. benim tahminim firmware veya driver ile alakalı bir sorundur. windowsun arkada ki sikik bir servisi ile çakışıyordur. 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 6508 Toplam Mesaj: 4
upload sorunu upload yaparken donanımlar gidiyor