Yüklü Programların Veri Alışverişi Yaptığı Adresler Ve Paketler
-
Selamlar,
Elimde bir program var, iki farklı versiyon, tek serial.
son sürümde seriali sunucudan doğrulayıp kendini aktif ediyor ancak YÜKSEK İHTİMALLE sunucu IP'si değiştiğinden bir önceki sürümde seriali doğrulayıp kendini aktif edemiyor.
İhtiyacım olan şey, yeni doğrulama sunucusu IP'sini öğrenip, eski IP'yi de öğrenip, eski IP'den giden istekleri yeni IP'ye yönlendirmek.
Neden eski sürümü istiyorsun derseniz, "hayati" bir özellik malesef yasal gerekçelerle yeni sürümden kaldırıldı.
Haydi bi el atıverin..
-
Wireshark ile didisinin didisini gorebilirsin hocam.
-
banda şöyle bişey lazım hazır konu varken sorayım
yüklenen bi programın veya çift tıklanan bi exenin sistemde yaptığı bütün değişiklikleri görmek istiyorum mümkünmü
yani bi exeye tıkladık mesela kendinin systeme kopyaladı sonra regedite şöyle bi kayıt ekledi vs vs yaptığı işlemleri analiz eden bişey varmı acab
-
Tnrsk bunu yazdı
banda şöyle bişey lazım hazır konu varken sorayım
yüklenen bi programın veya çift tıklanan bi exenin sistemde yaptığı bütün değişiklikleri görmek istiyorum mümkünmü
yani bi exeye tıkladık mesela kendinin systeme kopyaladı sonra regedite şöyle bi kayıt ekledi vs vs yaptığı işlemleri analiz eden bişey varmı acab
analiz konusunda bişey diyemem ama şöyle bişey var
splintercell tarafından 09/Tem/13 21:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Yukarı taşıyalım, trafiği gördükten sonra bir de yönlendirmek var.
Aslında, biri bana ftp sağlayabilir mi? IP'li değil de domainli olmalı ama öyle olursa çok işime yarar..