Yumoş Bebek Battaniyeleri - Oeko-Tex Sertifikalı.
-
https://www.instagram.com/fullmoonbabies_/
Arkadaşlar selam. Yakın bir bayan arkadaşım evde bebek battaniyeleri örüyor ve ınstagram üzerinden satışını yapıyor.
Bizde kullanıyoruz (4 ay önce baba oldum :)
Gerçekten kaliteli ve denemenizi tavsiye ederim. Yeni bebeği olan , olacak olan veya hediye olacak yeni bebeği olan birine hediye düşünen biri için çok güzel bir malzeme.
Bu battaniyeler elle parmak hareketleri ile örülüyor bir alet kullanılmıyor , mevcut stoktaki renkleri alabileceğiniz gibi istediğiniz rengi siparişte edebilirsiniz. Tüm ürünlerde kargo ücretsiz kampanyası da var şu aralar.
PanxeR tarafından 19/Mar/21 12:41 tarihinde düzenlenmiştir -
hem tekrar görünsün
hemde
Oeko-Tex Sertifikalı nedir?
araştırdım ama tam olarak ne anlamadım
bu arkadaşın bu sertifikalı ürürnle ördüğü için mi böyle bir ifade kullanmak istedi.
-
futurist bunu yazdı
hem tekrar görünsün
hemde
bu arkadaşın bu sertifikalı ürürnle ördüğü için mi böyle bir ifade kullanmak istedi.
Bebek ve çocuk battaniyesi olarak geçiyor biz kullanıyoruz ve çok memnunuz kendi çektiğim fotolardan ekliyim
PanxeR tarafından 20/Mar/21 18:35 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıfuturist bunu yazdı
hem tekrar görünsün
hem_de
Oeko-Tex* Sertifikalı nedir?
sanki Örgü tipi'nin bir önemi varmış gibi duruyor.
Tex, Textil'den geliyor her'âlde.
Soldaki ufaklık ne sempatik çıkmış ya. ^^D`
-
futurist bunu yazdı
hem tekrar görünsün
hemde
Oeko tex sertifikası üründe kullanılan kimyasal maddelerin ( boyar maddeler gibi) yasal/özel limitlere uyduğuna dair bir belge, eğer merdiven altı ve pazardan tekstil almıyorsanız zaten marka ürünlerin tamamın bulunuyor veya daha sıkı bir limitle korunuyor.
Tedarik edilen ipliği üreten firmada veya anlaşmış olduğu boyahanede vardır sertifikası.
-
Cesnist bunu yazdıfuturist bunu yazdı
hem tekrar görünsün
hemde
Oeko tex sertifikası üründe kullanılan kimyasal maddelerin ( boyar maddeler gibi) yasal/özel limitlere uyduğuna dair bir belge, eğer merdiven altı ve pazardan tekstil almıyorsanız zaten marka ürünlerin tamamın bulunuyor veya daha sıkı bir limitle korunuyor.
Tedarik edilen ipliği üreten firmada veya anlaşmış olduğu boyahanede vardır sertifikası.
teşekkür ederim. bunu mobilya boyası için olanında araştırmıştım teksili bilmiyordum.
keşke her ürünlerimiz bu şekilde olsa.
@panxer allah anneli babalı büyütsün. bende niye battaniyeleri çocukla çekmemiş diyecektim
öyle yapsa daha şirin olur. yada oyuncak ( peluş ayıcık, oyuncak bebek araba ) koyuyorlar. arkadaşına diyebilirsin.
ben yabancı olsam onun bebek ürünü olduğunu tahmin edemem. çocuğu çağrıştıracak hiç bir materyal kullanmamış.
hayırlı satışlar.
bende battaniye örmüştüm. arkadaşın uygun satıyor hemde bu sertifikalı ipler muhtemelen daha pahalıdır.
-
Benimkine kaynanam ördü 4 aylık baba oldum bu arada :)
-
guzelmis biz de bebek bekliyoruz fiyati biraz uygun olsaydi alirdim ama ilerde elim bollasirsa msjim dursun burada siparis gecerim insallah
-
Ulan tayfun bile baba olmuş helal olsun bizde daha tık yok Allah bağışlasın kanka maşallah @PanxeR