Yurt Disinda Turk SIM Karti Ve IMEI
-
Muritler yurtdisinda yasiyorum. 2 ay falan once yeni telefon aldim e-simine yerel hattimi normal sim slotuna da turkcell hattimi taktim. Yurticine hic girmedim. biraz once mail geldi 120 gun surenin basladigina dair. Iyi de ben turkiye'de yasamiyorum. Benden niye cihaz kaydi istiyor? Benim cihaz kaydi yapabilecegim bir pasaport kaydim bile yok. Bu konuda bilgisi olan var mi? Internette benze bir durumu aradim ama herkes trde yasamis bu olayi gordugum.
-
Fark etmiyor. İmei numarasının sisteme düşmesi yeterli. 1 sene sonra kayıt dışı olması silinir dert etme.
-
mkyb bunu yazdı
Fark etmiyor. İmei numarasının sisteme düşmesi yeterli. 1 sene sonra kayıt dışı olması silinir dert etme.
benim telefon da ayni durumda. o silinme olayi nasil oluyor hocam?
-
konu açılmışken sorayım: tatile gidicem, tercihen avrupa birliğinde geçerli bi sim kart almak istiyorum gitmeden. esim olarak online alabileceğim bi yer biliyo musunuz ?
-
Samsung S21 sahibiyim.Yurtdisindan simdi IMEI ksyidi yaptirmam lazim baktim 2700 TL.
Buna telefonculsrda IMEI kopyalamasi yaptirabilirmiyim? Oluyormu?
Ve bir tehlikesi varmi? Belli bir zaman sonra kilitleme falan olurmu?
-
Android ve iPhone tarafından sanal sim kart sunan uygulamalar var ama fiyatlandırmaları aşırı kazık. Yurtdışına gidilecekse en temizi oranın kullan at hatlarından alıp işini gördükten sonra sim kartı kırıp atmak.
Samsungların çoğuna imei atılabiliyor ama pek önermem. Samsung telefonlara imei atılınca telefonun tüm stabilliği gidiyor. Durduğu yerde ısınıp şarjı yiyor vs vs.
-
mkyb bunu yazdı
Android ve iPhone tarafından sanal sim kart sunan uygulamalar var ama fiyatlandırmaları aşırı kazık. Yurtdışına gidilecekse en temizi oranın kullan at hatlarından alıp işini gördükten sonra sim kartı kırıp atmak.
Samsungların çoğuna imei atılabiliyor ama pek önermem. Samsung telefonlara imei atılınca telefonun tüm stabilliği gidiyor. Durduğu yerde ısınıp şarjı yiyor vs vs.
Yok burda TR'de kullanacagim.
Demek 2700 TL'yi bayilacagiz.Birde bu cift Sim kartli.2 kart kullanmak istiyorum her IMEI icin ayri 2700 TL'mi ödemem gerekli?
-
Yok sorun olmuyor o konuda. Çift sime ikinci kez para almıyorlar.
-
Kanakan bunu yazdı
Samsung S21 sahibiyim.Yurtdisindan simdi IMEI ksyidi yaptirmam lazim baktim 2700 TL.
Buna telefonculsrda IMEI kopyalamasi yaptirabilirmiyim? Oluyormu?
Ve bir tehlikesi varmi? Belli bir zaman sonra kilitleme falan olurmu?
Imei atmana gerek yok. Ayda 100 tl vererek kayıt ertelersin. Yapan telefoncu çok. Cihaz a hiç dokunmuyor imei veriyorsun sadece.