Yurtdisina Dergi Yollamak Hakkinda Bilgisi Olan?
-
muritler selam,
almanya'da yasayan bir arkadasim buradan dergi/kitap vs. almak istiyor. Internetten bakayim dedim de dergi/kitap boyutlarinda seylerin almanyaya fiyati ve teslimat suresi hakkinda tatmin edici bi bilgi bulamadim.
var mi daha onceden alamanya taraflarina boyle seyler postalayan? ne surede gidiyor ve ucreti ne kadar oluyor?
edit: fiyatlar makulse hayrina kitap maliyetine yurtdisina kitap yollayacak bi site falan bile yapabilirim.
iskeltan tarafından 01/Ağu/18 14:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben Türkiye’den Avusturya’ya bir koli kitap yollamıştım 80 tl tutmuştu ücreti ve yaklaşık 10 günde gitmişti. PTT ile.
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Ben Türkiye’den Avusturya’ya bir koli kitap yollamıştım 80 tl tutmuştu ücreti ve yaklaşık 10 günde gitmişti. PTT ile.
Senin bi koli olunca tabii kargo gibi işlem görmüş, yine de baya ucuza gitmiş gibime geldi. Benim ayda bir tek dergi yollama gibi bi düşüncem var, ortalama 100-200 gram ya vardır ya yoktur diye tahmin ediyorum.
-
iskeltan bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdı
Senin bi koli olunca tabii kargo gibi işlem görmüş, yine de baya ucuza gitmiş gibime geldi. Benim ayda bir tek dergi yollama gibi bi düşüncem var, ortalama 100-200 gram ya vardır ya yoktur diye tahmin ediyorum.
pttye bak hocam onunda dhl ile anlaşması var istanbulda dhlye veriyor bir sor ptt elemanına 1 dergi de fiyat sor
-
kitapyurdu direk yurtdisina gonderim yapiyor bir kere almistim birisine ole birsey
-
-
hocam ben sana daha kolay bişey söyleyeyim
eğer istanbuldaysan havalimanına git arkadaşın hangi şehirde yada hangi havalimanına yakınsa oraya giden birini bul ondan rica et arkadaşın limanda karşılasın yolcuyu alsın dergisini
sadece ikinizde ulaşım ücreti ödemiş olursunuz.
-
DaSpOnGe bunu yazdı
hocam ben sana daha kolay bişey söyleyeyim
eğer istanbuldaysan havalimanına git arkadaşın hangi şehirde yada hangi havalimanına yakınsa oraya giden birini bul ondan rica et arkadaşın limanda karşılasın yolcuyu alsın dergisini
sadece ikinizde ulaşım ücreti ödemiş olursunuz.
astarı yüzünden pahalıya gelebilir
bence illaki internetten ucuz dergi kitap sipariş yöntemı vardır
bu arada dergilik uygulamasında yokmu istediği dergi ??
-
tarayıp mail gönder :|
-