Yurtdışındaki Alacakları Tahsil Etme.
-
İyi aksamlar konuyu kısaca özetlemek gerekirse dayım kot üzerine baküye ihracat yapıyor. bi kaç azeri müşterisine ortağıyla beraber açık hesap kot gönderdiler ve alacaklarını tahsil edemiyorlar ve yüklü bir miktar alacakları var. resmi fatura yok ve Azerbaycanda durdukları pazar bulundukları adres mevcut. Böle bir durumla karsılasan varmı yada ne gibi bi yol izleyebiliriz. Yardımlarınız için Teşekkürler.
-
hiç bir şey yapamazsını biraz acı ama durum bu
kazakistanda kazakların işini yapan bir firma işi yaptı hak edişe gelince adamlar işi bıraktırdı üstüne üstük birde iş makinalarına el koydular türkiye ise olaya seyirci kaldı bu mütahitte çok taşşaklı ve hepinizin bildigi bir mütahit. -
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------hiç bir şey yapamazsını biraz acı ama durum bu
kazakistanda kazakların işini yapan bir firma işi yaptı hak edişe gelince adamlar işi bıraktırdı üstüne üstük birde iş makinalarına el koydular türkiye ise olaya seyirci kaldı bu mütahitte çok taşşaklı ve hepinizin bildigi bir mütahit.
-----------------------------ağaoğlu dışında herkesin bildiği bi mütehit var mıdır bilmiyorum :D ben bi onu tanıyorum valla :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
-----------------------------hiç bir şey yapamazsını biraz acı ama durum bu
kazakistanda kazakların işini yapan bir firma işi yaptı hak edişe gelince adamlar işi bıraktırdı üstüne üstük birde iş makinalarına el koydular türkiye ise olaya seyirci kaldı bu mütahitte çok taşşaklı ve hepinizin bildigi bir mütahit.
-----------------------------ağaoğlu dışında herkesin bildiği bi mütehit var mıdır bilmiyorum :D ben bi onu tanıyorum valla :D
-----------------------------
zaten mütahit olarak tanınan biri degil hoca şeyh şıh mesih cart curt bi adam ama herkes tanıyor. -
Baküye gitmediğim için pek bilmiyorum yanlız oryaa gidipte adama ne yapabilirz.
-
lacuradeamore bunu yazdı:
-----------------------------Baküye gitmediğim için pek bilmiyorum yanlız oryaa gidipte adama ne yapabilirz.
-----------------------------"niye vermiyosun ürünlerin parasını güzel kardeşim" demekten başka ne yapıcan ki hocam? adamı mı öldürüceksiniz :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------lacuradeamore bunu yazdı:
-----------------------------Baküye gitmediğim için pek bilmiyorum yanlız oryaa gidipte adama ne yapabilirz.
-----------------------------"niye vermiyosun ürünlerin parasını güzel kardeşim" demekten başka ne yapıcan ki hocam? adamı mı öldürüceksiniz :)
-----------------------------Sorunda orda zaten yapabilitesi yüksek. meblağ bayağı fazla basımızı belaya sokmadan nasıl yapabilirz acaba
-
lacuradeamore bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------Sorunda orda zaten yapabilitesi yüksek. meblağ bayağı fazla basımızı belaya sokmadan nasıl yapabilirz acaba
-----------------------------kayıtsız kuyutsuz olması kötü olmuş valla hocam pek yapılacak bi'şey gözükmüyo. Tabi bu bizim gibi dışardan bakanlar için öyle belki böyle olayları yaşamış bir mürid varsa akıl verir işallah sana. Kolay gelsin ne diyelim.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------kayıtsız kuyutsuz olması kötü olmuş valla hocam pek yapılacak bi'şey gözükmüyo. Tabi bu bizim gibi dışardan bakanlar için öyle belki böyle olayları yaşamış bir mürid varsa akıl verir işallah sana. Kolay gelsin ne diyelim.
-----------------------------eyw hocam saolasın insallah birileri çıkar
-
Adı üstünde açık hesap, resmi olarak pek bir şey anlıyamazsınız, yapılacak en güzel şey gidip kapılarına dayanıp kardeşim borcunuzu verin demek sonuçta borç namustur. Namusunu biliyorsa borcunuda bilir eğer borcunu inkar ediyorsa yapacak pek fazla bir şey kalmaz,