Ziyaret Ettigimiz Sitelerin Kaydı
-
Arkadaslar ziyaret ettigimiz sitelerin kaydı tutuluyormuş TEMP'de. ama ben bulamadım.Bunu engellemenin bir yolu var mı? Ve temp'in içinde bulamadım başka bir yerde olabilir mi?
-
O gibi klasörler gizli klasörlerdir.sen ilk önce gizli klasörleri göstermeni aç bakam.bunu araçlar görünümden yapabilirsin.daha sonra Documents and Settings den All User olanı değil kendi kullanıcı olanına gireceksin....ve burada templates ve local setting vardır gir buna buraları kurcala.burada şayet internet geçmini silmemişsen girdiğin sitelerdeki tüm resimleri flash ları animasyonları ve bilimum aptal şeyleri göreceksin ok....yani internet seçeneklerinden internet geçmişini ttemizle dediğinde bu klasörlerin içerisinde bulunan belgeler silinmektedir...ha bide elektiriğe yüzde 19 zam ,dolmuş oldu 1,5ytl sen o klasörleri bulsanda bişi değişmicek yani...zam zam zam.boş iş işte nitcen
-
Araçlar - internet seçenekleri - dosya sil
tanımlama bilgisi sil
geçmişi sil
sonra içerikten otomatik tanımla ordan bütün kutucukları doldur sonra formları sil paroları sil de.
başka birşet tutulmaz. eksiğim varsa düzeltrin.
-
ace programını kullanırsan bana bol bol dua edersin şahsen 5gb lik yerden tasarruf ettim bu program ile
Toplam Hit: 1688 Toplam Mesaj: 4