folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Ziyaret Ettigimiz Sitelerin Kaydı

Ziyaret Ettigimiz Sitelerin Kaydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utoptas
    utoptas's avatar
    Erkek

Arkadaslar ziyaret ettigimiz sitelerin kaydı tutuluyormuş  TEMP'de. ama ben bulamadım.Bunu  engellemenin bir yolu  var mı? Ve temp'in içinde bulamadım başka bir yerde olabilir mi?

utoptas
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek
    O gibi klasörler gizli klasörlerdir.sen ilk önce gizli klasörleri göstermeni aç bakam.bunu araçlar görünümden yapabilirsin.daha sonra Documents and Settings den All User olanı değil kendi kullanıcı olanına gireceksin....ve burada templates ve local setting vardır gir buna buraları kurcala.burada şayet internet geçmini silmemişsen girdiğin sitelerdeki tüm resimleri flash ları animasyonları ve bilimum aptal şeyleri göreceksin ok....yani internet seçeneklerinden internet geçmişini ttemizle dediğinde bu klasörlerin içerisinde bulunan belgeler silinmektedir...ha bide elektiriğe yüzde 19 zam ,dolmuş oldu 1,5ytl sen o klasörleri bulsanda bişi değişmicek yani...zam zam zam.boş iş işte nitcen

Veni, vidi, vici
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Araçlar - internet seçenekleri - dosya sil

tanımlama bilgisi sil

geçmişi sil

sonra içerikten otomatik tanımla ordan bütün kutucukları doldur sonra formları sil paroları sil de.

başka birşet tutulmaz. eksiğim varsa düzeltrin.  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ace programını kullanırsan bana bol bol dua edersin şahsen 5gb lik yerden tasarruf ettim bu program ile

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1688 Toplam Mesaj: 4