Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
Freak forum folder Potasyum nitrat lazım sis bombası yapacağız. Zamanım çok dar yarın akşam 5 e kadar hazırlamam lazım. En gerekli malzeme potasyum nitrat ve fitil. Bunları nerden temin edebilirim ? İzmir manisa çevresinde varsa gidip elden alabilirim. Ne olur ne olmaz konu gizli yasal sıkıntı yaratabilecek konu 03/Haz/17 10:07
essan forum folder Tahribatın Photoshop Ustalarından İstek İstek halledildi. :) halledilmiş. 01/Haz/17 21:08
zasox forum folder Resimlere el koydu konuyu kitledim adminlerden biri silerse iyi olur  sorunu çözdüm.
 
konu içeriğini silmiş 01/Haz/17 20:46
nukeshore forum folder konu silinebilir  
ulaştım silinebilir konu
under sildi 01/Haz/17 15:43
umit forum folder Ömer öztürkler ekşide  gündemde tutuluyor konu. Haberiniz vardır illaki
Çorbada bizimde tuzumuz olsun 
https://eksisozluk.com/31-mayis-omer-ozturkler-harekati--5379808?a=popular
https://www.tahribat.com/forum/omer-fatih-ozturkler-cinayeti-229036 31/May/17 22:29
umit forum folder Ömer öztürkler ekşide  gündemde tutuluyor konu. Haberiniz vardır illaki
Çorbada birimde tuzumuz olsun 
https://eksisozluk.com/31-mayis-omer-ozturkler-harekati--5379808?a=popular
aynı konu 31/May/17 22:01
Sperman forum folder facebook onayı için çakma kimlik yapabilecek ? merhaba arkadaşlar fake face hesabım vardı kitlendi. kimlik onayı istiyor çakma kimlik yapabilecek olan varmı ? Tuğrul GÖKALP01.01.1990 ops tehlikeli 30/May/17 11:35
x-t0xid forum folder Silinebilir Tesekkurler Tbt del 30/May/17 10:08
cemkrc forum folder Cepten para kazanma uygulaması-Whaff Merhaba arkadaşlar, 
Sizden fazla vaktinizi almayacak küçük bir istekte bulunucam. Whaff isimli uygulama telefonunuza uygulamalar kurdurarak 1 dakika 2 dakika o uygulamayı içerisinde gezmeniz sonucunda size belirli miktarda para veriyor. Ben uzun zaman önce bu programı kullanıp ilk kazancımıda çekmiştim fakat şu an telefonumda hiç yer kalmadı ve ekstra program kuramıyorum. Parayı  çeşitli yerlere çekebiliyorsunuz. Paypal, amazon hediye kartı, google play hediye kartı vs. Bende amazonda almak istediğim bir ürün var ve oraya çekebilmem için 11$ olması gerekiyor hesabımın.  Benim hesabım şu an 9.92$.
 
Yani kısaca sizden isteğim bu uygulamayı telefonunuza indirip kayıt olurken benim referans kodumu girerek kayıt olduğunuz taktirde ikimizede 0.30$ gelicek. Zaten benim için 11 $ olmasına çok az kaldı birkaç mürid indirip bana yardımcı olursa çok memnun olurum. Sonrasında isterseniz silebilirsiniz isterseniz sizde kullanmaya devam edebilirsiniz.
Referans kodu:  AB16809
playstore linki: WHAFF     
Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim
Referanslı konular ve istekler site kurallarına göre yasaktır 28/May/17 16:35
angelofhope forum folder Herkes kendine iyi baksın. Sitedeki 9 yıllık geçmişime şu dakikadan itibaren son veriyorum.
İspiyoncuların, şerefsizlerin yuvası olmuş burası.
Fazla söyleyecek söz yok.
Zaten tadı tuzu da kaçmıştı.
Herkes kendine iyi baksın.
defol 27/May/17 23:45
angelofhope forum folder nvidia'yı banlatan piç beni de banlatsana ab istiyom ab ab atın bana
forumun anasını siktiniz
herkesi ortamdan soğuttunuz
ab atmazsanız ibnesiniz
derdinizi doğru düzgün anlatın 27/May/17 23:32
KaptaN forum folder Ramazanın ilk dayağı Arkadaşlar ramazan geldi inananlara hayırlı olsun, umarın inananlar inanmayan ve başka dinde olanlara saygı gösterir , inanmayan ve başka dinden olanlarda onlara saygı gösterir. 
 
 https://www.google.com.tr/search?q=oruç+tutmuyor+diye+dayak&oq=oruç+tutmuyor+diye+dayak&aqs=chrome..69i57.9661j0j4&client=ms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 
Her ramazan oruç tutmadı diye birileri dövülüyor bunu herkes biliyor bende diyorum herkes fikrini yazsın.
1.erzurum
2. Adıyaman
3.bayburt
 
 
gereksiz konu 27/May/17 11:31
KaptaN forum folder Ramazanın ilk dayağı Arkadaşlar ramazan geldi inananlara hayırlı olsun, umarın inananlar inanmayan ve başka dinde olanlara saygı gösterir , inanmayan ve başka dinden olanlarda onlara saygı gösterir. 
 
 https://www.google.com.tr/search?q=oruç+tutmuyor+diye+dayak&oq=oruç+tutmuyor+diye+dayak&aqs=chrome..69i57.9661j0j4&client=ms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 
Her ramazan oruç tutmadı diye birileri dövülüyor bunu herkes biliyor bende diyorum herkes fikrini yazsın.
1.erzurum
2. Adıyaman
3.bayburt
 
 
gerekisz konu 27/May/17 11:14
dhmm forum folder TBT nin en'leri neler veya kimler ? Arkadaslar, TBT nin ( baskasi yoksa ) Yunanistandan olan tek uyesi olabilirim.
Beni TBT ile sagolsun Ibrahim abim tanistirdi. "Tahribat"'i biliyormusun dedigini hatirliyorum. :) ve o zamandan beri asagi yukari 6 sene gecmis.
Su konuyu (https://www.tahribat.com/forum/en-yasli-uyemiz-kac-yasinda-229362) okuyunca dedim soyle tahribat'in en genci, en sanslisi, en sanssizi, en bilgilisi, en populeri kimdir fln diye bir konu acayim dedim.
Sizde soyleyin listeye yazayim enleri ve herkes desin bakalim kim enler listesinde yer alicak. Benim ilk aklima gelenleri ikinci postta yazacagim
 
 
 
forumtr konusu 26/May/17 10:31
SkynetX forum folder Google AMP Özellikle mobil cihazınızda Google aramalarında, arama sonuçlarının sol tarafında bir "AMP" etiketi görmüş olabilirsiniz. İşte bu "Accelerated Mobile Pages" anlamına geliyor.
Aşağı yukarı 1 yıldır var. Google Amca bu teknolojiyi seviyor ve bunu kullanan siteleri daha bir seviyor.
Güzel bir olay telefonda siteler kolay açılıyor ve sayfa kirliliği falan yok.
 
Bilenler bilir bilmeyenlere duyurma görevini yapalım. :)))
 
Daha fazla bilgi
https://support.google.com/tagmanager/answer/7086920?hl=tr
https://www.ampproject.org/
 
mevcut 26/May/17 02:44
WitchKing forum folder Bedava Kol Saati? https://antoniowatches.com/collections/free-watches
 
arkadaşlar facede gördüm site scam mi acaba sadece kargo ödeyerek saaatleri alabiliyormuşuz belli bir süreliğine bilgisi olan var mı ? 
fake 25/May/17 20:08
cptprice forum folder Tahribat Kefil Olma Arkadaşlar daha önce bir arkadaşıma kefil oldum. Nasıl oluyordu ya ben unuttum ya da kapalı mı?  
Teşekkürler...
konu hatali olarak genele acilmis. Davetiyeyle uyelik alimi su an kapali seyhin sayilari toparlamasi bekleniyor :) 25/May/17 10:27
Nvidia forum folder Banlı bir üye olarak yazıyorum cidden banlıyım şuan isterseniz bakın soğuttunuz bizi buralardan biz ilkokul değil siz ilkokul seviyesindesiniz amk önüüze geleni banlamaya forumdan atmaya çalışıyorsun ve evet gördük ki sikiniz ancak bize kalkıyor muş eyvallah ok 23/May/17 21:30
Nvidia forum folder Telegram grubu kurdu diye angelofhope'ı banladınız facebook grubu kurulmuş sesiniz çıkmıyor? @angelofhope adlı müridi telegramda yatırım grubu kurdu diye 120 saat banlamışsınız hayır anlayamıyorum bu çifte standartı linkteki konudada adamlar facebook grub kurmuş kimsenin sikine taktığı yok. 
Anadoluda adama sorarlar "s*kin ancak bize mi kalkıyor"  diye. Yeter bu saçma sapan banlamalarınız şu yönetimin üstlerinde kim varsa azıcık bu tarz mevzulara ayar versin lütfen. İnsanları bu ortamdan soğutarak ne elde edeceksiniz
https://www.tahribat.com/forum/coin--yatirim-arayisinda-olanlar-toplanalim-229310
 
Edit : linkteki konu  silinmiş  ama angel'ın banının kaldırılmasını istiyoruz.
ilkokul konusu 23/May/17 21:15
dcpromo forum folder Coin & Yatırım Arayışında Olanlar Toplanalım Merhaba mürid(e)ler , son zamanlarda bitcoin vs yatırım yapıp güzel karlar elde eden ve "aga biz de yapmak istiyoruz da nasıl yaparız nasıl ederiz bilemiyoruz" diyen çok kişi var. Yardım isteyen de var. Ben de bitcoinin aşırı ucuz olduğu zamanlarda almayı düşünüp alması ve cüzdana atması muhafaza etmesi gibi konuların zor ve karmaşık gelmesi sebebi ile almadım. Şimdi çok pişmanım tabikide. Konuya geleyim. Face de bir grup oluşturdum , bu gruba toplanalım hem anlık olarak kolayca iletişime geçebiliriz hem de ar-ge tarzı ortam olur diye düşünüyorum. Orada da ayrıca ne yaparız ne ederiz konuşuruz. 
Grup : https://www.facebook.com/groups/tbtyatirim/
 
Konuyu gizliyorum. Ordan burdan gelmesinler diye.. Modlar gereksiz görür ise kaldırılabilir. 
yasak 23/May/17 21:07
angelofhope forum folder [GRUP]Tahribat.Com Bitcoin ve Altcoin Telegram Grubu Hocalar böyle bir şeye baktım ihtiyaç var bir telegram grubu açayım dedim.
yatırım tavsiyeleri, coin alım satımı gibi konuların konuşulabileceği bir grup kuralım.https://t.me/joinchat/AAAAAA5v9FECzp7fgf4g5w
tabribat gruplarinin suyu ciktigi icin yasakli konu 22/May/17 22:09
SaviorAngel forum folder Thy Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Uzun zaman sonra ilk defa Türkiye bir oldu Tebrikler Fenerbahçe tebrikler ama siteyi ilgilendiren konu degil 22/May/17 18:28
zeybekustasi forum folder Beyler Arabayı Aldım Buradada birkaç kez konu açtım paylaşmak istedim. Aracı dün aldım.
Linea 2014 Easy 
:)
 
hayırlı olsun, kazasız belasız ama eski konudan devam edebilirsiniz 18/May/17 21:02
Cayan forum folder Kilo almak için tavsiyeler (diyetisyen aranıyor :)) Arkadaşlar merhaba ben anoreksiya nervoza hastası bir bireyim. İlkokul dönemlerinde kilolarımla çok fazla dalga geçildiği için psikolojik olarak yemek yemeyi bırakıp hızlı bir şekilde zayıflamaya başladım. Şu an 22 yaşındayım ve bu zayıflık beni aşırı rahatsız etmiş bulunuyor. Artık hastalığı yenmiş olabilirim kilo almak istiyorum ancak buna rağmen çok fazla yemek yiyemiyorum çünkü midemin küçüldüğünü hissedebiliyorum. 
Şu an planlarım arasında spor yaparak kilo almak protein tozu vb. ürünler kullanmakla, karbonhidrat ve kalori yapıcı çerez ağırlıklı beslenerek sağlıklı kilo almak var. Yani ikisi farklı bu yöntemden hızlı ve sağlıklı olanı seçmek istiyorum. Bir diyet listesi ya da ne bileyim önerisi olan arkadaşlara açığım.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
kendi sağlığınız için en iyisi bu tarz konuları doktorlara danışmaktır 18/May/17 20:52
zeybekustasi forum folder Beyler Arabayı Aldım - Silinebilir. Yanlış yere açtım silinebilir.
 
istek üzerine 18/May/17 20:43
Toplam 4580 kayıt