- YINE AYRILIK -
-
anlaşarak ayrılmak banada saçma geliyo madem anlaşıyosunuz o zaman niye ayrılıysunuz kardeşim? sorunlar var diyosun kimin hayatı problemsizve sorunsuz gidiyoki sorunlar varsa biter,unutulur önemli olan elindekine sahip çıkmak yitip gittikten sonra istedin kadar dövün boşuna.ayrılan çiftlerin çoğu anlaşamadığı için ayrılıyo siz anlaşıyosunuz niye ayrılıyosunuz bi iki sene sonra yanında başka bi çocukla gördünde bugün bi daha deneyelim demedin için çok üzülürsün.Tabi bu benim fikrim nasihat vermiyorum yanlış anlaşılmasın gene en iyi sen bilirsin.
-
teklif ondan geldiyse, bil ki baska biri var.
-
Yaw Forumda Hergün Birileri Sevgililerinden Ayriliyo Ne Istir Anlayamadim Yaw. Birazda Sacma Gelmeye Basladi Artik Bu Tip Yazilar Bana
Ayrica Özel Olan Seylerin Özel Kalmasindan Yanayim. Neyse Herkesin Kendi Bilecegi Is -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
gereksiz bir yazi yazdigimi farkindayim
ama dun aksam itibariyle ayrildim sevdicegimden.
anlasarak ayrildik
ayrilirken bile birbirimize sarilip iyi dileklerde bulunduk.
iyi ama isteyerek ayrlidigim halde neden icimde bir bosluk var.
seviyorum O da beni seviyor bunu biliyorum
asilmaz sandigimiz engeller var onumuzde.
off of
siz olsaydiniz ne yapardiniz bu boslugun dolmasi icin ?
-----------------------------
Neyse Yaw Suna Bir Kac Cümle Yazmak Istiyorum.
Bana Kalirsa Kiz Ayrilmanin Dogru Oldugunu Söylemis Ve Sende Hayir Ayrilmayalim Diyememissin. Yani Bir Bakima Gurur Meselesi Yapmis Ve Peki Ayrilalim Demissin. Bu Senin Isteyerek Ayrildigini Göstermez. Ayrica Sana Göre Cok Iyi Anlasiyor Olabilirsiniz Ama Bu Acaba Kiza Göre de Böylemi? Kizlarin Söylediklerine Pek Bakmamak Lazim. Ayrilirken Bile Sarilip Sevgi Dilekleri Falan Filan Cart Curt Bunlar Hikaye Bence. Seni Kirmamak Icin Polüm Yapiyor da Olabilir. Kizlarin Yüzde 90 i Seytandir. Ben Sahsen Hicbir Kiza Güvenmem. Beraber Oldugun Kiza Bagliligini Gösterirsen Yandin Olm, Kovalarsan Kacar, Kacarsan Kovalar. Bu Böyledir. Kötü Davranirsin Tatli Olursun, Iyi Davranirsin Yaranamassin. -
haklisin afacan ama
ask sevmek bambaska birsey
-
bende cok kizardim kizlara ama
bu defa elmanin iki yarisi gibi olmustuk.
-
ama simdi ayrildi yollarimiz -
Seversen sıkılırsın Sıkersen Sevılırsın..!
-
kIz seni pesinden surukleyerek EV-LEN-ME teklifi ettirtmek istiyor.
SOz takilacak,sen askere gitmeden nisan,is bulunca dugun iste
kizin ve ailesinin planlari -
oncelikle sana sunu soylım kardeşim kızların hepsi bana gore kaşardır.. ben ne namuslu kızlar gordum emınım hepımız bir yerden kızlardan tekme yemişizdir... aşk sevgi herşey bence yalandır.. unutmayın kimi severseniz sevin bir gün ayrılacaksın!! bunu bilirim.. ve bu yolda giderim...
-
bence birlikte olmanıza bi engel yoksa barışın..çünkü çok acı çekersiniz..benim başımda da aynı şey var ama bizim aramızda birlikte olmamıza asla izin vermeyen bi engel var...çok çok sevmemize rağmen:(((
-
HELLOWEEN tahmin ettigim bir engel sanirim
eger oysa ayni engel benimde onumde var
cok sevmemize ragmen...
-
darkworld sana katilmiyorum dostum
gozlerine baktigin zaman anlarsin ne tip bir insan oldugunu
eger baktigin zaman birseyler anlamiyorsan
biraz daha zaman var demektir anlamak
ben ne kizlar tanidimki agzindan kufur eksik etmeyip
ama gercekten namuslu olanlar
ben ne kizlar tanidimki en ufak birseyde yanaklari kizaripta delice birliktelik yasatan...
kizlari anlayamazsin ve hepsini bir kefeye koyamazsin...
Toplam Hit: 8469 Toplam Mesaj: 41