** Tahribat Mp3 Player Öngörünüm... **
-
nasıl? ve çalışınca nasıl olur :)
yorumlar? :) -
devteam olarak bunu yapabiliriz ama gölge biraz zor + equlizer ı abartmışsın :)
yinede mümkün düşünücez -
Abi şimdi tasarım olarak güzelde önemli olan işlevi yani :)) bence tasarım çok önemli deil çünki müziği dinlerken hep başka işlerle ugrastıgımızdan bu programı görmüyoruz bile :))
-
biri işlev mi dedi???
o bizim işimiz -
çak ir2...
-
peki sen bunun always on top minimize halini gördünmü :)))))) neyse görürsün...
-
Designer hoca sana 2 çıft lafım war.
Tamam abi sağlam tasarımlar yapıyosun cidden güzel ama şu millete yukardan bakma işinden wazgeç bence.Yapabiliyosun anladık da şu havalı konuşmadan vazgeçmeni isterim.hadi herkeze ii geceler ben kaçar -
Designer;
Baya sağlam (daha doğrusu testisli =)) olmuş.
Eline sağlık. Abi bi de tutorial'ın var mı? Ya da hazırlar mısın çeşitli efektler için fln..? -
Yorumumu yaptım zaten :) Gayet güzel bi kaç tuş eksik gibi geldi gerçi yeni bi tasarımda herşey aynı olacak diil..Güzel tasarım,Helal olsun.. -
ee iyi o zaman TDT kodlasın bişiler buna uygun
-
Deer_Skull bunu yazdı:
-----------------------------
Designer hoca sana 2 çıft lafım war.
Tamam abi sağlam tasarımlar yapıyosun cidden güzel ama şu millete yukardan bakma işinden wazgeç bence.Yapabiliyosun anladık da şu havalı konuşmadan vazgeçmeni isterim.hadi herkeze ii geceler ben kaçar
-----------------------------
ya deer adamı hasta etme kardeş ne dedim ben yaw alla alla... çak ir2 ve bunun minimize halide olacak lafımda ne hava ne yukardan bakma var.. yeter sıkmayın adamın canını....
yukardan baksam "resim yollicam bana e-mal verin designer yada ir2" lafına karşılık e-mailimi verip te senden resim beklemezdim kendi serverıma koymak için...
Toplam Hit: 6492 Toplam Mesaj: 27