1. İzmir Boyoz Festivali.
-
Birinci izmir boyoz festivaline katılan arkadaşlar varmı. aralarında boyoz yeme erefine nayil olan arkadaşlarımız varmıç biz gittik ama cok kalabalık oldugu için girmedik beklemedeik. hannibal nickli arkadaşlar bi yerde açma yedik :) B,nlerde insan Oluk Oluk Kordona Akıyolardı Boyoz Yemek İçin.
-
narkoz adres vereyimde istanbula kargo ile yolla :) ozledim boyoz yumurta cay i :)
-
gönder özelden adres alırmı kargo firması yiyeceği.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------gönder özelden adres alırmı kargo firması yiyeceği.
-----------------------------ipneler kendileri yer :D aslinda ucak ile izmirden gelen olsa ona siparis versem harika olur :)
neyse baltalamiyayim konuyu .. izmirde olsam gelirdim :)
-
lan nasıl bi miğde var bu izmirlilerde...
nasıl yapılıyo bu dalga bilionuz mu hoca, sırf yağ a.k... -
c0der bunu yazdı:
-----------------------------lan nasıl bi miğde var bu izmirlilerde...
nasıl yapılıyo bu dalga bilionuz mu hoca, sırf yağ a.k...
-----------------------------işte o mide sende olsa anlardın güzelliğini
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------Renkler Ve Zevklere Saygi Gostermek insanligin en guzel kuralidir ;)
-
Eskişehirden trenle dönüyorum. Sırtımda valiz, yük, ne ararsan. Alsancak garında inmişim. Geceden kalma uykusuzluk ve açlık tavan yapmış. Valizler o sıra Alsancak yakınlarında ki amele_2'ye emanet edilip en yakın gevrekçiye gidilir. Gevrek, 2 tane...
Gevrekçi bakar, abi gevreğim yeni bitti boyoz vereyim. Yumurta benden olsun...
3 boyoz ve 2 haşlanmış yumurtayı Kordon'un çimlerinde biraz Körfez kokusu ile mideye indirirken zıpçıktı bir çaycı gelir ve kuru luru yeme, hadi bir çay iç deyiverir.
O gün (Eskişehir'i bir çok açıdan çok sevmiş olmama rağmen) İzmir'den başka bir yerde yapamayacağımı anladım. Herşeyi bir başka geliyor biz İzmirlilere...
Eğer ömründe bir gün bile olsa İzmir'i görmediysen, İzmir'i yaşamadıysan; yaşadın sayma kendini...
-
simdi boyozu herkes yapamaz bagzıları cok yaglı yapıyor arkadas onlara denk gelmiş izmire gelip yemeyen hata yapar benim kuzenim ankaradan geldi boyoz aldım benim boyozu bile yedi o kadar hasta kaldı geldiğinde boyoz getir diyor simdi
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------sen nerelisin çok merak ettim? Boyoza bok atıyosun ama kaç defa yedin acaba? Onuda geçtim az insan ol önce, ondan sonra yorum yap.
-
laf olsun diye yazmıs işte