1 Kadın 1 Erkek İlk 10 Bölüm [Sonunda]
-
Digitürkte yayınlıyo HOCALAR TAVSİYE ETMİYORUM , Çok basit Hİç Erotik değil izleyenler olursa :D bi kaç bölüm baktım yalana sbağlamışlar yazık etmeyin PRE lere bence (: İzleyin deneyin ama fos yani 27 dakika mı neydi ilk bölümleri :D
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------1 kadın ile 1 erkeğin evlilik mecaralarını anlatan hem komik hemde erotik bir dizi. :)
dizinde bir kare
http://www.facebook.com/profile.php?id=782569227&ref=profile#/video/video.php?v=1091431724736&ref=mf
-----------------------------zuhahahaha şerefsiz lan adam xD
-
kesinlikle indiricem hocam:D
-
Bu Demet Evgar bitiriyo beni..
-
töbe töbe..:)
-
formatları ne bunun ? bende hastasıyım indirecem hepsini dvdye yazacam memlekete dvd playerda izlerim akşamları ama bide format değiştirmek la uğraşmayalım.
-
araştırdım biraz güzel bi diziymiş torrenti varsa torrnet ten çekelim?
-
vazgeçilmezim bu yau hiç kaçırmam ama bu kadar izlenildiğini bilmezdim :|
tek saçma olay konsepti fransızlardan çalarken metinlerde fazla bağlı kalmışlar erkekde maçoluktan eser yok.
ancak demet evgar o kadar samimi oynuyorki olayarın türkiyedeki karı-koca ilişkisiyle alakasız olması umrumda olmuyor.
-
Şu Demet Evgar ile bir film çeviremedim.Vay anasını ya :D Reklam bile oynasam kamera arkasında abanırım ben buna :D Filme gelince komik bir film ama herzamanda sarmıyor...
-
sağol aga güzel paylaşım biraz geç cvp oldu ama :D
Toplam Hit: 7565 Toplam Mesaj: 37