1 Mayis Kutlu Olsun !
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Ortalığı kırıp dökmek polis taşlamak eylemini kendine görev bilmiş provokatörlerin haricinde tüm gerçek emekçilerin , emekçi bayramı kutlu olsun..
İşçiler , emekçiler candır , kandır..
-----------------------------hasta kaldım...
-
dead_march bunu yazdı:
15 dk önce 19 yaşıma girdim yaşlanıyoruz gerçektende 1yıl sonra birdaha başında bir olan bir yaşa sahip olamıycağımı düşünmek beni korkutuyor madem konu 1mayıs yazam dedim
-----------------------------senin de doğum günün kutlu olsun hocam :)
-
IRET bunu yazdı:
ezik işçiler sizi alın bunu da alın.
http://www.youtube.com/watch?v=MvFZi5BHNL4
hadi bakalım hepinize hayırsız uğursuz olsun, iyice laçka oldu zaten, yine bütün örgütler içine edecektir bayramınızın.
-----------------------------Yarın Sıhhıye'de toplanıyor Odtü tayfası haftalar önce pankartlar bildiriler dağıtıldı. Bakalım neler olacak. İnşallah geçen senekilerden farklı olarak kavgasız geçer. Her sene ordaki kaldırım taşları, orta kaldırımdaki cam engeller filan kırılıyordu...
-
işci ve emekci kardeşlerimizin bayramı kutlu olsun
-
cuneyd bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
15 dk önce 19 yaşıma girdim yaşlanıyoruz gerçektende 1yıl sonra birdaha başında bir olan bir yaşa sahip olamıycağımı düşünmek beni korkutuyor madem konu 1mayıs yazam dedim
-----------------------------senin de doğum günün kutlu olsun hocam :)
-----------------------------saol hocam
-
1 mayısı severim işci bayramıdır iyidir hoştur, ama bu gereksiz bölücü örgütlerin propaganda malzemesi olmustur son yıllarda.
1 mayıs işci bayramı değil , örgütcülerin bayramı olmaya baslamiştir.
-
Bir işçiyim. Ve bütün işçilerin bayramını kutlarım.
-
abi yarın bile çalısıyorum :D yaşasın işçi bayramı
-
1 Mayıs bu coğrafya dışında emek bayramı iken, ne yazık ki burada provokasyon ve olay bayramı.
-
Devletin malına düşman, orayı burayı yıkan, devrimciyip diyip PKK sempatizanlığı yapan, işçi bayramını terör bayramına çeviren hayvanların olmadığı bir bayram diliyorum.
İşçinin emekçinin, tam bağımsız Türkiye hayalinde koşanların, emperyalistlerin, abdestli kapitalistlerin karşısında duranların bayramıdır bu gün.
Kutlu olsun...