1 Polisi Öldüresiye Döven Şerefsizler !
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------nowalgin concept
hocam burda açıkça konuşmasanızda sizin gibiler genelde dtplidir ve herolayda polisi taşlarlar devlete lafatanakadar gidip 2 roj tv harici kanal izleyinde öğrenin ne nedir benim okuldada sizin gibi çokvar Allahtan akılseviyeleri düşükte cülümüleri kadar bile yer yakamıyorlar
hasiz derseniz bensizi yanlış anladım ozaman buraya yazın
-----------------------------DTP en son destekleyecegim partidir.
Yukarida kalinlastirdigim satirlarinda ahkam kestigin dikkatimi cekti. Benim kimseye kendimi kanitlama ihtiyacim yoktur. Yazdiklarimi okuyanlar benim gorusumun ne oldugunu da anlayabilirler. Kisisel atismalarda isim yok benim.
DTP benim gozumde zerre degeri olmayan taseron bir partidir.
-
Bu yazıdaki amaç polisi dövenleri savunmak değildir.Ama tek taraflı düşünmek de olmaz.bakınız gecen seneki 1 mayıs.orada insanlar turistler dövüldü.noldu ??sorarım?? polislerin numaraları elbiselerinden sökülmüştü.haklarını nasıl arayacaklar..bir kaçını kamera tespit etti ama ya diğerleri sorarımmmmmm??????
Not:Bu videoda yapılana ben de karşıyım.Sadece tk taralı bişeylerin olduguna inanmıyorum bunu vurgulamak istedim.. -
yaw ne pkk si her gördüğünüz kawgaya pkk diisınız neiş ??
-
Polisi elestirmekle bu olayi ayirt etmek gerekir.
Turk Polisinin durumu ortadadir.Vatandasin buyuk cogunlugu polise guvenmemektedir.Vakti zamaninda kahvelere girip issiz , gucsuz adamlari polis yapan zihniyetin urunleri ortadadir.Bugunde adam issiz , gucsuz vasifsiz ,ee polislik sinavina gireyim bi , hele birde feto tarikatindansa ki cogunlu tarikatci , sorular elemanlarin ellerine geliyor ki Adana da polislik sinavina giren tanidiklarimdan biliyorum tarikat-soru iliskisini...Eee ne oldu polis ? Adam cahil , polislik meslegini bilmeyen adami , kafada sakat adami sen kolluk kuvveti yapiyorsun...Kactane polis meslegini gercekten severek yapiyor acaba ? Onun icin vatandasta polise guvenmiyor , cunku polis peygamber ilan etmis kendisini.
Isin daha aci tarafina gelelim , bana jop kaldiran polis , tribunde taraftari tartaklayan polis , gayet yasal sartlar altinda hakkini arayan isciyi tekmeleyen polis , terorist odaklar basin aciklamasi yaparken , apo ya ozgurlukicin bildiri okurken sadece izler.Taskinlik yapar sadece izler , ama jopunu masum vatandasa kaldirmayi biilir , vatandasi ezmeyi bilir.Yok yetki meselesi vs , gecin abi bu ayaklari.Sahsen bende yasadigim birkac olay sonrasinda Turk Polisine zerre guvenmemekteyim...
-
(1977) Bir mayis'ta isciyi katleden polisle ovungen olamam.
Kusura bakilmasin ama polis denen sozde korumaci terorist teskilatinin savunulacak hic bir yani yoktur.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Saldırıdaki kişiler TKP'li felan değildir. TİKKO / TMLGB grubundandır.
-----------------------------vay mq Türkiyede daha ne gruplar var kim bilir..Hepsi bölmek için organize olmuş, hepsinin arkasında en az 2 ülke.PEki biz bunun için napıyoruz ?? amerikadan aldığımız mermileri kullanarak öldürüyoruz (tsknın kendi silahları var vurguladığım olay çıkar meselesi)
Nasıl karşısına çıkabiliriz? Erdal sarızeybek'in dediği gibi parayı doğru yöne aktararak.Ben idda ediyorum yeteri kadar para bulayım bütün milletin fikirlerini (çoğunluğun) belli bir yöne çekebilirim.Bunu psikolojik savaş gibi kitaplardan öğrenebilirsinizde.Reklamlar, filmler, gizli rüşvetler, gizli ambargolar ....
Maalesef herşeyi geçtik kürtlerin dilinide tanıdık.Kardeşim Türk milleti içinde bir çok kökeni bulundurur.Bulgaristan göçmeni var arnavutu var bunlar içinde mi kanal açıcaz ?? HAdi kanal açtın o zaman orasını beyin yıkama için kullanacaksın.Aynı zamanda diğer kanallardada bunu sağlayacaksın.NAsıl ?
Millet siz aynı topraklardaki kardeşsiniz.Bakın batıdakiler siz doğuyu dışlıyorsunuz.Bakın doğudakiler size imkanlarda sunuyoruz (yapılacak şeyler olack) .Böyle böyle olur.
Yoksa sen her gördüğün kürtdü pkklı köpek dalın mantığı ile yada solcu kesin devrim yapacak mantığı ile gidersen olmaz.Bu ülkede bu mantıkla sahiplenilmez.Bana Atatürk ün öğrettiği birliktir.Eğer yanlış yoldaysa doğru yolu gösterdir.Fakat diğer uygulanan katliamları biliyorsunuz.
HAni solcu öldürün diyen adamlar istanbula gelen 6. filoya karşı çıkışlar için toplu cenaze namazlarının alrdından neler yaptılar.Sonra elin amerikalıları istanbulda Türk kızlarına sarktı.Bu böyle olmaz.KArdeş kardeşe düşman olursa bu ülkeden de bi bok çıkmaz.Dünya üzerindeki en az 300 milyon Türk bir amaç için yaşamalı.Bütün dünyaya fetih etmeli.Yahudiler bunu yapaibliyor.Şimdi sıra bize.
falan filan falan dünya fethi ? türklerle ? güldürme beni hocam. dış sermayeyle ülke ekonomisi döndürürken
neyin savaşını açıyoruz..
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------(1977) Bir mayis'ta isciyi katleden polisle ovungen olamam.
Kusura bakilmasin ama polis denen sozde korumaci terorist teskilatinin savunulacak hic bir yani yoktur.
-----------------------------Kusura bakilmasin ama polis denen sozde korumaci terorist teskilatinin savunulacak hic bir yani yoktur.
Polislerle kötü bir anın oldu heralde.Joplar falan :F
-
Mylitta bunu yazdı:
falan filan falan dünya fethi ? türklerle ? güldürme beni hocam. dış sermayeyle ülke ekonomisi döndürürken
-----------------------------bu tarz yapamayız zihniyetine karşı bir savaş..Bir yerden başlamak gerek yoksa daha derine saplanırız
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------bu tarz yapamayız zihniyetine karşı bir savaş..Bir yerden başlamak gerek yoksa daha derine saplanırız
benimde bahsettiğim bu.. herşey başından beri yanlış gidiyor ve devam edicek..
-
polise, askere, devlete kalkan eller gün gelecek köklerinden kırılacaktır. bundan kimsenin şüphesi olmasın. şimdi meydanı boş zannedip atlarını koştursunlar bakalım, bu sözü herkes bilir ki karanlığın en koyu olduğu vakit şafağın atmasına en yakın vakittir.