1 Saat İçerisinde Laptop Yada Mini Book Alacağım Desem?
-
Evet müridler bana bir tavsiyede bulunun lütfen. 1 saat içerisinde mini book alacağım yada aynı paraya gelirse laptop ama aklımda hiç bir şey oyk ben mini book alırsam artıları ne olur eksileri ne olur bir söylerseniz sevinirim.
-
abi acelen ne ? hangi ücünleri alacagına karar verdin mı ? veremdiysen vatan da kampanya var
-
asus ee pc.
-
Minibook hiç kullanmadım ama kullananlar çok yavaş olduğunu söylüyorlar işlemci yüzünden. Bide fiyat hangi aralıkta bakıyosun?
-
Fiyat üst limiti 1000 TL ama aslında 600-700 arası olsa da iyi olur. Acelemin sebebi eğer minibook olursa köye gideceğim olmazsa gitmeyeceğim :) Bizimkiler de hadi al gel dedi kaldım bende böle mal gibi.
-
ciddi bi ihtiyacın yoksa minibook napıcan hocam?
dizüstü ideal
-
minibook var bende memnunum.. internette gezinmek film izlemek hatta eski oyunları hiç sorunsuz oynamak gibi kullanacaksan oldukça iyidir :) bendeki gigabyte q1088c 9 ay önce 490 liraya almıştım..
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
ciddi bi ihtiyacın yoksa minibook napıcan hocam?
dizüstü ideal
-----------------------------Daha pahalı oluyorlar benim limiti geçiyor açıkcası. Ucuza alınan laptoplarında akibeti belli.
Benim skype kaldırsın yeter minibook aslında :) Ama şunu buldum
Nasıl? -
http://www.hepsiburada.com/Liste/lenovo-ibm-g550-intel-core-2-duo-t6600-22ghz-2gb-250gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-034621/ProductDetails.aspx?productId=bd750779&categoryId=98 şuna bi bak
-
-
Atom işlemci nedir? Ne gibi bir artısı olur core duo'ya göre.