10 Gündür İnternetim Yok, Modemi Bozmuş Olabilir Miyim?
-
Selamun aleyküm mürid(e)ler,
10 gün önce internetim bir anda gitti, ilk başta umursamadım sabah reset atarım düzelir dedim olmadı. Sonra aldım kürdanı sıfırladım modemi. Yine olmadı (daha önce olmuştu). Aradım Ttnet musteri hizmetlerini 1 hafta boyunca bölgenize 4 Haziran tarihine kadar internet hizmeti verilmeyecektir dediler. Neyse işte 4 Haziran'ı geçtik internet yine gelmedi aradım dediler binaya kadar internet geliyor sonrasını bilemeyiz. Şu an modemde sadece Power ve Wireless ışıkları yanıyor. Önceden ADSL yanıp sönüyordu şimdi o da yok. Reset atarken bozmuş olabilir miyim? Neden kaynaklanıyor olabilir? Kafayı yemek üzereyim.
-
ne demek biz bilemeyiz amınakoyayım ya hocam ara 121 i şikayet bırak hemen
-
DaSpOnGe bunu yazdı
ne demek biz bilemeyiz amınakoyayım ya
-
Ya hocam orasını boşverin de napacam bi akıl verin çıldırmak üzereyim
-
aynı senaryoyu 1 hafta önce yaşadım.
şimşek çatı yağmur derken internet gitti.
ertesi gün aradım... evet internet yok, hemen ilgiliniyoruz bir saate dönüş yaparız dediler
her gün aradım sordum
uğraşıyorlar
arıza büyük
nöbetçi eleman bakıcak..
neymiş sorun? bari onu söyleyin kedi mi girdi ? ne oldu diye sıkıştırdım falan ...tık yok
şimdi gülüyorum varya :)))
1 hafta internet yok sonunda bizde birşey yok sizin evdeki kabloya bakın dediler
gittik yeni modem taktık denemeye, çalıştı :)))
teknik eleman isterseniz fiyatını sorun: eve gelmek 11 tl, evdeki kabloda sorun varsa 14 tl, modemdeyse 25, dışardaki kabloysa 54, birşey daha dedi 84 tl imiş.
ttnet bu millete zulüm için mi kuruldu acaba
-
futurist bunu yazdı
ertesi gün aradım... evet internet yok, hemen ilgiliniyoruz bir saate dönüş yaparız dediler
her gün aradım sordum
uğraşıyorlar
arıza büyük
nöbetçi eleman bakıcak..
neymiş sorun? bari onu söyleyin kedi mi girdi ? ne oldu diye sıkıştırdım falan ...tık yok
1 hafta internet yok sonunda bizde birşey yok sizin evdeki kabloya bakın dediler
teknik eleman isterseniz fiyatını sorun: eve gelmek 11 tl, evdeki kabloda sorun varsa 14 tl, modemdeyse 25, dışardaki kabloysa 54, birşey daha dedi 84 tl imiş.
Şu an geliyor eleman inşallah evdeki kabloda sorun vardır ulan nefret ediyorum bu ttnet'ten ya. Boku bokuna para vercez
-
futurist bunu yazdı
her gün aradım sordum
uğraşıyorlar
arıza büyük
nöbetçi eleman bakıcak..
Aga hwr konuda oldugu gibi burdada guldurdun yazış stilinle vs neyse begenmiyosan baska servis saglayiciya gececen
-
eğer yalın adsl değilse , ilk önce bir tane analog telefon bulup hattın ucuna tak.
daha sonra 2000146 nolu numarayı ara meshur sinyal sesini duyduktundan sonra..
modeme hiçbir kablo baglamadan sadece adaptorunu prize var modemin reset düğmesine basılı tutarken modemin adaptorunu fişe tak :) yani önce reset sonra elektrik...
daha sonra modemin lan1 kablo girişine bilgisayarına bagla ve 1.1 yada 2.1 olan standart default arayuze gir orda status penceresinde adsl sinyal kalitesinin oldugu bir yer var modelini bilmediğim için tam olarak yerini diyemiorum :) neyse adsl sinyali yanıp sönmüyorsa ve telefondan ahizesinden ses gelmiyorsa 121 - 4440375 ara anabaci sovebilirsin ...
-
Bugün defalarca konuştum, en son küfredip yüzüne kapattım elemanın. 2 dakka sonra internet geldi.
-
Modem kürdanla fabrika ayarlarına dönmüş olabilir. Alttaki resimdeki kullanıcı adı ve şifre kısmı dolu mu? 192.168.1.1'den kontrol eder misin
-
ari41 bunu yazdıfuturist bunu yazdı
her gün aradım sordum
uğraşıyorlar
arıza büyük
nöbetçi eleman bakıcak..
Aga hwr konuda oldugu gibi burdada guldurdun yazış stilinle vs neyse begenmiyosan baska servis saglayiciya gececen
aga mı