100-120 Yıllık Malatya (Sivas)Kilimi
-
100-120 yıllık diye tahmin ediyoruz annemin dedesini babasından kalma bi parça Sivas yöresine aittir biraz tadilattan geçmesi lazım birkaç yerinde açılmalar ve sökülmeler vardır fiyat 10.000
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-antika-tekstil-100-120-yillik-malatya-halisi-54699970/detay
-
Halı 120 yıllık ama biz değiliz. Gözlerimiz görebiliyor
-
Hacı buna 10'bin verince noluyo :|
Bildiğin halı :S
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı buna 10'bin verince noluyo :|
Bildiğin halı :S
-----------------------------Bende anlamam antika diyolar işte :D sen davıncı amcanın taplolarından ne anlıyosun :D ama işte paha bicilemiyo :D
-
Ben de dedemin, dedesinin, dedesinin kefenini çıkarıp satacam amk. 200 yıllık kefen, gel vatandaş, 20000 tl.
-
bizdede var koyde en az 100 yıllık 5 ya da 6 tane olması lazım el örgüsü hepsini 3 bin TL ye verim cok bi para istemiyorum :D
-
güzelmiş
-
Hacı bırakya adam kefenni satıyo bilmiyoki klıin üzerindeki motiflerden nereye ait oldugunu kaç para ettigini sırf dalga :D
-
nevorapat bunu yazdı:
Hacı bırakya adam kefenni satıyo bilmiyoki klıin üzerindeki motiflerden nereye ait oldugunu kaç para ettigini sırf dalga :D
-----------------------------babacan yarın atla gel kendin gör al git :Dhepsini vericem istersen resim cekım atım :D
-
zamazingo bunu yazdı:
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------babacan yarın atla gel kendin gör al git :Dhepsini vericem istersen resim cekım atım :D
-----------------------------hacı sende siteye koy koydum varya 15 kişi filan aradı müşterisi çok o işin biizde bi tek bu var bu aralada maddi sıkıntı var satıyım diyorum yoksa satmam evde kullanırım
-
ulan ben satmım bunları torunlara miras birakım zengin olsunlar banada dua ederler :D:D