%100 Hakiki Manisa Mesir Macunu Satış Ücretsiz Kargo
-
Hayırlı ve bol bereketli işler kardeşim (:
-
oo çok severim la :D Hayırlı satışlar
-
kac para ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Manisanın Hakiki Mesir Macunu Asla Başka illerdeki gibi üretilenlere Benzemez. Camilerden Atılan Mesir Vakfının Mesir MacunuNedir Mesir Macunu?Mesir Macununun genel özellikleri, hoş ve lezzetli kokusudur. Diğer özellikleri arasında ağrılara, sancılara, soğuk algınlıklarına, hazımsızlıklara, iştahsızlıklara ve ağız kokusuna karşı kullanılmasını sayabiliriz. Macunun terkibinde kullanılan 41 çeşit baharat şunlardır:
Anason
Çivit
Çam Sakızı
Çiçek Otu
Çöpçini
Darı Fülfül
Eksir
Gün Balı
Hardal
Havlıcan
Hindistan Cevizi
Hindistan Çiçeği
Hıyarşambe
Kalanga
Karabiber
Karanfil
Kebabiye
Kimyon
Kişniş
Kremartar
Kakule
Limon Kabuğu
Limon Tuzu
Meyanbalı
Portakal Kabuğu
Ravend
Raziyane
Sarı Helile
Şamlı
Şeker
Tarçın
Tarçın Çiçeği
Tekemercini Tohumu
Tiryak
Üdül Kahr
Vanilya
Yeni Bahar
Zağferan
Zencefil
Zerdeçal
ZulunbaSatış Bedeli Ve kargolama aşağıda Belirtilmiştir.
Not: Ürün Kavanoz üründür.
-----------------------------hocam tahribata özel 10 lira yapta alsın herkes tabii zarar etmiceksen
-
Satışa yardımcı olması için :)
MESİR MACUNUNUN FAYDALARI
İştah açıcı; gaz giderici, kuvvet verici, idrar yaptırıcı, yorgunluk giderici, hormonları hareket ettirici etkileri vardır. Bunların yanı sıra zehirli hayvan sokmalarına karşın bir etkisi de mevcuttur.
Halk arasındaki bazı inanışlardan alıntılar vererek yazımıza nokta koyalım.- Bu macundan kim yerse yesin o yıl boyunca hiçbir zehirli hayvan sokmaz.
- Nevruz günü ağır hastalar bile yese iyi olur.
- Macunu yiyen gelinlik çağındaki genç kızlar o yıl içerisinde evlenirler.
- Macunu yiyen o sene boyunca bütün hastalıklardan korunur.
- Cinsi kuvveti arttırdığına inanılır.
- Çocuğu olmayanlar alırsa arzuları gerçek olacağına inanırlar.
- Çocuk hastalıklarına iyi gelir.
-
discoteam_487 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hocam tahribata özel 10 lira yapta alsın herkes tabii zarar etmiceksen
-----------------------------kurtarmıyor hocam kurtarsa dükkan senin
normal aynı ürünü gg da gördüm 1 kişide sadece diğerlerinin hepsi çakma o adam bile 12 liraya satıyo kargo alıcıya ait
-
Alper içinde çok karışım var bişey yapmasın.
-
-
edit
-
coder hocam o verdiğin linkdeki ürünleri gittigidiyorda dahada ucuza bulursun
bu ürün o ürün değil bak bakalım benziyormu? ben o resmi kasti koydum hakiki mesir vakfının damgasına bakacaksın
yoksa 20 çeşit macun var bu ürünün içinde bal var sen4 liraya gidip alacaksan al ama bir düşün malzemelerin fiyatını :)
yoksa git bütün marketlerde bulursun mesir macunu hakiki diyorum dikkatini çekerim
Hem altın çilek davasına dönmüş mesir çayı diye buralarda söyleme üstüne gülerler :)) milleti kandırmak için neler yapıyolar :D