11. Cumhurbaşkanı Belli Oldu
-
hadi hayırlı ugurlu olsun....
-
bakalım ne yapacaklar
reislerinden fazla bişey yapamıyacaklar :)
-
olan olmuş biten bitmiş. Hayırlı olsun
herşeyi zaman göstericek izleyip görelim... -
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------hll olsun yani adamı ittire kaktıra cumhurbaşkanı yaptılar saten bu oylamada 267 oy alsa bile cumhurbaşkanı oluyodu HALKA SAÇETİRCEZ gördük halka seçtirdiniz :S hayırlısı olsun artık başımıza neler gelecek kim bilir :S
-----------------------------Noldu abi halk seçse Azer Bülbül mü olcaktı sanki? Halkın seçmesi demek bi daha bu ülkenin solcu Cumhurbaşkanı olmaması demektir...Ama onun da olması lazım değil mi?
O adamların son çaresiydi yine iyi olanı yaptılar?
Sanki daha önce halk mı seçiyodu?
-
parayla da olsa kömürle de olsa halkın çoğunluğu ne istiyorsa o oldu. hem daha önceki seçimlerde böyle rüşvetler dönmedi de çok mu iyi adamları başa getirdi millet? demirel, ecevit, yılmaz gibi adamlar anasını ağlatmadı mı ülkenin? ilk defa oluyormuş gibi niye şimdi herkes bağırıyo ki. istediğinize oy verirsiniz, çoğunluğun seçtiği de başa gelir ve yönetir. böyle sinir kasmanın kimseye faydası yok. demokrasi budur evet. çünkü demokrasi sizin istediğiniz değildir çoğunluğun istediğidir. eğer halkımız aptalsa, seçmeyi bilmiyorsa, yıkın abicim cumhuriyeti, hilafet gelsin, sezerin oğlu falan cumhurbaşkanı olsun. yok demokrasi olacaksa da herkese olsun. sevmeyebilirsiniz başa geleni ama saygı göstermelisiniz. bir yandan rejim tehlikede feryatlarıyla cumhuriyeti savunup bir yandan cumhuriyetin gereği olan milli egemenliğe karşı gelmek ne kadar bağdaşır birbiriyle? aynı mitingde hem "cumhuriyete sahip çık" hem de "ordu göreve" pankartlarının bulunması, iddia edildiği gibi sadece akpyi seçenlerin değil, akpye karşı gelenlerin de ne istediğini bilmediğini çok güzel özetliyor sanırım.
-
başbakanlıktan istifa etti tay-yeap e bıraktı cumhurbaşkanlığını da bırakmasın?
-
%47 oy kömürle, parayla, uçan süpürgeyle, Azer Bülbül albümüyle satın alınamaz ya...
-
kuvvet komutanlarinin katılmadıgı bir c.baskanlıgı töreni..
bu herseyi acıklıyor olsa gerek
bu ülkenin bu vu rejimin tartısılam en büyük koruyucusu TSK değilmi?
-
hazır cumhurbaskanlıgınada birisi secilmiş hasır onların mutlu gununde teyip ve sas arkidişşlerine bulent ersoydan; bir şarkı armagan etmek istiyorm.... :))
bu arada ülkesini seven tum TÜRK yoldaslarımız gazamız mubarek ossun
elinde bu sarkı olan warmı? cok aradım da bulmadımmm :))senden iyisi mi var ki dünyada
ne gamın var ne kederin
vallaha
haydi kollarını kaldır havaya
boşveeer!!....
döktür döktür
döktür döktür
garajında tırları
sayılır hatırları
her akşam çıtırları
götürr...
her yerde büroları
satın almış buraları
dolarları euroları
götür evladım götür...
herkes senin kadar şanslı olamaz
olsa bile adamını bulamaz
garibin hakkını kimse aramaz
boşveeeer
götür götür
götür götür
sana verdik oyumuzu
ağlattın sen soyumuzu
yaktın yine çıramızı götür...
yak ceketi kır masayı
boşver fakir fukarayı
naş ettiğin lavanları
götüüür...
aman evladım
haysiyetli evladım
götür çocuğum
ananın ak sütü gibi helal olsun evladım
götür götür...
aman bi ecalim var...
kime kime?
duvarda bir böcek
sandım beni yiyecek
bizler çalışacağız
e bu kurnazlar da götürecek
allahhh...
heeey...
oh oh oh oh
amaan
götüür
götür evladım
götüüür -
benm şaraba dokunmasinlarda ne po* yerlerse yesinler umrumda olmaz artik . Ac yasarim sarapsiz asla :D ne kadar zaman sonra sürüngenleri oynucaz merak ediyom :D