11 Saat Ders Genç Doktoru Öldürdü
-
bilgisayarda otururken malum arada karnımız acıkıo lavoboya gitme ihtiyacı duyuyoruz yani bizimkiler sen kör olursun ama ölmessin diolar bi nevi.
-
Benım pederde Takmıs bilgisiyar kanser yapıo diye :D
Bıktım artık bu laflardan..
-
Ondan sonra konuşurlar siktiğiminin ülkesinde bilmem kaç hastaya kaç doktor doktor olana kadar bu hale getirirseniz tıp fakültesine 1000 kişi girer 100 mezun verir.
Bu arada allahtan rahmet yakınlarına baş sağlıyı dilerim :S
-
haber eylülden haberiniz ola : )
sora bide bu kadının kalp rahatsızlıgımı ne bişiysi varmış evvelden asıl neden o
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------haber eylülden haberiniz ola : )
sora bide bu kadının kalp rahatsızlıgımı ne bişiysi varmış evvelden asıl neden o
-----------------------------haber eylülden de geçen gün çıktı tv'ye :d
-
Haber eski veya deil umurumda deil, kız olmus arkasından konusmak da hos deil ama
aq hep bole inekler çanı yukseltir, bizi si*erler. Ne gerek var ya, gecen donem numerik dersinde katolog olsa 85 den baslayacak AA bunun zihniyetindekiler yuzunden 98 den basladı. Kzııyorm, bizde 60 kusur ile cb aldık
-
muhasebe sınavına 16 saat çalışmıştım uyumadan okula gittim sınava girdim çıktım beynim patates gibiydi o zaman bende ölmeyi çok istemiştim. evin yolu işkenceydi.
-
Olaya bide Güzel tarafından bakmak lazım, Ailesi Bakımından Üzücü bir olay amenna, Ama artık Cerrah olacam diye yırtınmaya son. Ders yok, Şu Yok bu Yok Oh Gel keyfim gel.O Kadar Pc Başındayım bi defa zehirlendimde yemeksiz sigara içtiğimden Bi türlü Ölemedim. :(
Allah Rahmet eylesin, İyi bir insan olduğuna eminim, Doktor olmak isteyen insanların %90 nı iyi insandır. Kanaatim bu.
-
11 saat ders çalışcama öleyim daha iyi :P
-
Tıp okumuş birinin bunları biliyor olması gerekirdi. Yazık olmuş, mekanı cennet olsun. Bu gidişle bizim de sonumuz pek hayır değil.