13 İl Resmen Büyükşehir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

götlerine girecek emlak vergisi artışı gibi artışların yanında + olarak yanlarına hiç bişi kalmamasına rağmen hebele hübele sevinir bunlar niye çöp kamyonunda büyükşehir yazacak diye

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vesrella
    Vesrella's avatar
    Erkek

şike şike istediklerini alıyorlar. biz sessiz kaldıkçada devam edecekler.

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    Asker bunu yazdı

maraştan il bile olmaz ama nedense büyük şehir yaptılar

Maraşın büyük şehirliği 10 yıllık mesele yeni değil ki Dediğin kadar küçük bir şehir deği .lKaç yıldır gitmiyorsun bilmiyorum tabi bir 5-10 yıldır gitmedin galiba.Çok normal büyük şehir olması 500 küsür bin nüfustan bahsediyorsun sonuç olarak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

malatya büyük şehir oldu göte vergi girecek ben memnundum küçük şehir olarak takılıyoduk

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

ne adamlarsınız, adamlar maaşlara %100 zam yapsa "ibne herifler oy için yapıyo" diyeceksiniz. :)

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

ne adamlarsınız, adamlar maaşlara %100 zam yapsa "ibne herifler oy için yapıyo" diyeceksiniz. :)

%100 yapsınlar o zaman görüşelim :) 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

Kesin oy içindir o.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

konu muhtemelen tartışma çıakcağından ya da o potansiyel lduğundan gidici :)

tebrik etmek gerek adamları ne diyelim, alamadıkları 3-5 yer var onlarıda almak için sınırları vs dğeişitiryolar çok güzel şekilde. tebrikler.

Konu nereye giderse gitsin.Doğrusu bu.Herkes biliyor bunun oy için olduğunu.Harbiden helal olsun yani.Yapmadıkları kalmadı... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

götlerine girecek emlak vergisi artışı gibi artışların yanında + olarak yanlarına hiç bişi kalmamasına rağmen hebele hübele sevinir bunlar niye çöp kamyonunda büyükşehir yazacak diye

Aynen hocam, toplulumuz aptal olduktan sonra.

Bugun burada yazaiyorum; bir sonraki secimde bu AQ partililer meydanda "Bakin sizi buyuksehir yapmadikmi" diye anirip duracaklar.

Dedigin gibi, Cop kamyonunda Buyuksehir yazisi ile ovunen ahmaklar kiclarina giren kaziktan haberi yok ve olmayacakta.

Ya Aziz Nesin ne buyuk bir insanmis; degerini her gecen gun daha da anliyorum.

Not: Birazdan AQ partililer damlar konuya.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

Aynen hocam, toplulumuz aptal olduktan sonra.

Bugun burada yazaiyorum; bir sonraki secimde bu AQ partililer meydanda "Bakin sizi buyuksehir yapmadikmi" diye anirip duracaklar.

Dedigin gibi, Cop kamyonunda Buyuksehir yazisi ile ovunen ahmaklar kiclarina giren kaziktan haberi yok ve olmayacakta.

Ya Aziz Nesin ne buyuk bir insanmis; degerini her gecen gun daha da anliyorum.

Not: Birazdan AQ partililer damlar konuya.

al eline bi mikrofon çık sokakalara sor herkese herkes halinden memnun aq şehrinde,büyükşehir olucak ta ne olucak bana 5 kuruş faydası mı olucak,bi milletin bu kadar önündekilerini göremiyeceğini düşünemiyorum sanki herkes efsunlanmış, büyükşehir heyecanı almış milleti gidiyor başa geleceklerden bihaber...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 3270 Toplam Mesaj: 33