13 İl Resmen Büyükşehir
-
götlerine girecek emlak vergisi artışı gibi artışların yanında + olarak yanlarına hiç bişi kalmamasına rağmen hebele hübele sevinir bunlar niye çöp kamyonunda büyükşehir yazacak diye
-
şike şike istediklerini alıyorlar. biz sessiz kaldıkçada devam edecekler.
-
Asker bunu yazdı
maraştan il bile olmaz ama nedense büyük şehir yaptılar
Maraşın büyük şehirliği 10 yıllık mesele yeni değil ki Dediğin kadar küçük bir şehir deği .lKaç yıldır gitmiyorsun bilmiyorum tabi bir 5-10 yıldır gitmedin galiba.Çok normal büyük şehir olması 500 küsür bin nüfustan bahsediyorsun sonuç olarak.
-
malatya büyük şehir oldu göte vergi girecek ben memnundum küçük şehir olarak takılıyoduk
-
ne adamlarsınız, adamlar maaşlara %100 zam yapsa "ibne herifler oy için yapıyo" diyeceksiniz. :)
-
WALLACEs bunu yazdı
ne adamlarsınız, adamlar maaşlara %100 zam yapsa "ibne herifler oy için yapıyo" diyeceksiniz. :)
%100 yapsınlar o zaman görüşelim :)
-
WALLACEs bunu yazdı
Kesin oy içindir o.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
konu muhtemelen tartışma çıakcağından ya da o potansiyel lduğundan gidici :)
tebrik etmek gerek adamları ne diyelim, alamadıkları 3-5 yer var onlarıda almak için sınırları vs dğeişitiryolar çok güzel şekilde. tebrikler.Konu nereye giderse gitsin.Doğrusu bu.Herkes biliyor bunun oy için olduğunu.Harbiden helal olsun yani.Yapmadıkları kalmadı...
-
glaurung bunu yazdı
götlerine girecek emlak vergisi artışı gibi artışların yanında + olarak yanlarına hiç bişi kalmamasına rağmen hebele hübele sevinir bunlar niye çöp kamyonunda büyükşehir yazacak diye
Aynen hocam, toplulumuz aptal olduktan sonra.
Bugun burada yazaiyorum; bir sonraki secimde bu AQ partililer meydanda "Bakin sizi buyuksehir yapmadikmi" diye anirip duracaklar.
Dedigin gibi, Cop kamyonunda Buyuksehir yazisi ile ovunen ahmaklar kiclarina giren kaziktan haberi yok ve olmayacakta.
Ya Aziz Nesin ne buyuk bir insanmis; degerini her gecen gun daha da anliyorum.
Not: Birazdan AQ partililer damlar konuya.
-
sniperscope bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Aynen hocam, toplulumuz aptal olduktan sonra.
Bugun burada yazaiyorum; bir sonraki secimde bu AQ partililer meydanda "Bakin sizi buyuksehir yapmadikmi" diye anirip duracaklar.
Dedigin gibi, Cop kamyonunda Buyuksehir yazisi ile ovunen ahmaklar kiclarina giren kaziktan haberi yok ve olmayacakta.
Ya Aziz Nesin ne buyuk bir insanmis; degerini her gecen gun daha da anliyorum.
Not: Birazdan AQ partililer damlar konuya.
al eline bi mikrofon çık sokakalara sor herkese herkes halinden memnun aq şehrinde,büyükşehir olucak ta ne olucak bana 5 kuruş faydası mı olucak,bi milletin bu kadar önündekilerini göremiyeceğini düşünemiyorum sanki herkes efsunlanmış, büyükşehir heyecanı almış milleti gidiyor başa geleceklerden bihaber...