1335 Kısa Film
-
hacı iyi kötü uğraşıyorsun valla tebrik ediyorum.
-
İlk film çektiğinde bişey alamadın , çıkmazda 1. oldun . Ilk animasyonun bi b*ka ben zememiş 7 yıl sonra Avatar 2 yi yaparsın :D herşey zamanla ilk adımı attın , tebrikler :D
-
Vallahi tebrikler hocam geleceğin iyi görünüyor :) Sabırsızlıkla bekliyorum filmi .
-
animasyonda yardım alsaydın. internette iki araştırma vs. yapsaydın keşke.
Edit: Bir aralaar tbt de gerçeğiyle birebir aynı animasyonlar yapan vardı tbt'de
-
ilginç ama güzel bişeye benzıyor net yorum film bittikten sonra verılır.ama iyi gözüküyor, devam edersen iyi bir yerlere gelirsin. Başarılar
-
Kötü mötü diyip arkadaşın hevesini kıranlar. Bill gates anne karnından çıktığında agu diyemiyordu. Zamanla ilerletir arkadaşta..
Başarılar kardeşim. -
başarıların daim olsun kardeşim takipcinim sen bu işi yapacan:)
-
Valla helal olsun başarılarınızın devamını diliyorum ...
-
Hocam cook calışmak lazım coook :|
Yani pilot gözlüğü diye havuz gözlüğü kullanmışsınız, hadi onu geçtim, eşarp yerine adamın boynuna tuvalet kağıdı bağlanışsınız :|
-
herkese teşekkür ederim
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam cook calışmak lazım coook :|
Yani pilot gözlüğü diye havuz gözlüğü kullanmışsınız, hadi onu geçtim, eşarp yerine adamın boynuna tuvalet kağıdı bağlanışsınız :|
-----------------------------pilot gözlükleri 100 liradan başlıyor bu daha pratikti :D
o tuvalet kağıdı değil özel bi atkı türü(adını hatırlamıyorum tam escadrille gibi bişeydi)