14 Haftalık Ücretsiz Unity 3D Egitimi.
-
Tamam dostum teşekkür ediyorum, edinebildiğimiz bilgi bize yarar sağlar sonuçta :)
-
vay arkadaş ne hesap kitapmış :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------vay arkadaş ne hesap kitapmış :D
-----------------------------2. kez yapılıyor abi öyle ufak aksaklıklar olur.
secilen kisilere mailleri gönderildi, ilk mesajda ekleme yapıldı, hayırlı olsun.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------vay arkadaş ne hesap kitapmış :D
-----------------------------2. kez yapılıyor abi öyle ufak aksaklıklar olur.
secilen kisilere mailleri gönderildi, ilk mesajda ekleme yapıldı, hayırlı olsun.
-----------------------------
Olmazz.. Olamaz.. Sonucta bizde vatandas olarak bok atma gorevimizi yapiyoruz :):):) -
sorum altta....
-
şöyle bir mail geldi noldu seçildimmi anlamadım ki amk...
Gürcan SERBEST (PM) xxxxxxxxxxx pentadesign.org üzerinden
03:30 (7 saat önce)
Kime: gurcanserbest
Değerli Katılımcılar Merhabalar,
An itibari ile Unity3d Oyun Geliştirme Eğitimlerine başvurular sonuçlanmış ve sizler bu eğitimlere katılmaya hak kazanmış bulunmaktasınız. Öncelikle hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.
Eğitimler tam 14 hafta boyunca sürecek olup devamlılık esastır. Eğitimlerimiz 27 Mayıs 2012 günü seçtiğiniz ders saatinde başlayacaktır. Sizden ricamız eğitimlere kesin katılımınız hakkında onay bilgisini bizlere 25 Mayıs 2012 tarihine kadar xxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx bildirmeniz olacaktır. Eğitim saatini bilmeyenler için onay mailine cevap olarak eğitim saati bilgisi gönderilecektir.
Not : Her ikisinide lütfen gönderilen'e koyunuz ki mail trafiğinden dolayı bir kaybolma olmasın. Onay maili gelmeyen başvurular geçersiz sayılacaktır.
-
Secilmisin hocam kesin katilip katilmayacagini soruyolar. Ona gore haber ette planimizi yapalim manasinda
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------şöyle bir mail geldi noldu seçildimmi anlamadım ki amk...
-----------------------------secilmissin dostum, kesin katılacagını bildirmek icin bir mail atacaksın sadece, o kadar.
-
attım gitti...
-
Bana da aynı mail gelmiş. Bunlar bizi yiyor mu, kaç kişi seçtiler yahu?