1500-2000₺ Arası Telefon Önerir Misiniz?
-
leeco le max 2 6/128gb snapdragon820 işlemcili 1200tl (140k antutu sokoru)
xiaomi mi note2 4/64 snapdragon 821 işlemcili 1950tl
-
2000 liraya P9 32GB Alınır mı?
-
C10H15N bunu yazdı
hayır.
1699 tl ye alınır ama.
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-huawei-p9-fiyati,6437581.html
-
PanxeR bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
hayır.
1699 tl ye alınır ama.
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-huawei-p9-fiyati,6437581.html
Bu telefon sıkıntı çıkarmaz demi hocam ekrar sararması,gpr,şebeke sorunu gibi kronik sorunları var mı? daha önce kullandığım gm 4g 'den çok çektimde
-
biraz bekle Xioami Mi6 al tertemiz.
-
2000 verebileceksen birazdaha koy üstüne git ios al kafan rahat olsun arkana bakma...
-
Ekran sararması işlemcinin ısınması ve bunu ekrana vermesinden dolayı IPS ekranlı telefonlarda karşılaşılan bir sorun.
İlk sayfada önerdiklerime ek olarak Samsung Galaxy A7 2017'yede bakabilirsin. Su geçirmezliğide var.
-
radres bunu yazdı
z5 ...
Hacı z5 güzel hoş telefonda adreno 430 bi halta yaramaz.Arkadaşta z5 compact var kendim z3 compact kullanıyorum z3 compactın oyun performansı daha iyi.
-
Samsung C9 u araştırdım telefonu alıcam gibi ama aklıma takılan bir soru var. Konu ile alakalı olduğu için buraya yazmak mantıklı geldi. Samsung C9 Plus modelini sadece e-ticaret sitelerinde ve istanbul bilişimde gördüm vatan teknosa gibi kurumsal firmalarda yok. Garanti durumu nasıl oluyor? Satıcı firma kendisi mi ilgileniyor yoksa samsung tr garantisi geçerli oluyor mu?
-
angel_of_god bunu yazdı
Samsung C9 u araştırdım telefonu alıcam gibi ama aklıma takılan bir soru var. Konu ile alakalı olduğu için buraya yazmak mantıklı geldi. Samsung C9 Plus modelini sadece e-ticaret sitelerinde ve istanbul bilişimde gördüm vatan teknosa gibi kurumsal firmalarda yok. Garanti durumu nasıl oluyor? Satıcı firma kendisi mi ilgileniyor yoksa samsung tr garantisi geçerli oluyor mu?
Samsung C serisi Asya ülkeleri için üretti. Türkiye'ye paralel ithalat geldi o modeller. Resmi Samsung TR garantili bulamazsın.