folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder 1500Tlye Kadar Laptop Önerisine İhtiyacım Var

1500Tlye Kadar Laptop Önerisine İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

musdawdaf bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam soyledım tekrar diyorum i3 ler p8700 den daha iyi dinlemiyosunki bizi :D

sonyler 2000 lerden baslyıo demıssin bak su bilgisayara illaki burası degil dısarıdan da aynı fıyata bulunabilir.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1M1E-BJ-NOTEBOOK,14899.html

acerde i5 var işte :D peki bu gösterdiğin makinayı heryerde aynı fiyata bulabilirmiyim? internetten almıyıcam çnkü

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

hup

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wasd bunu yazdı:

hup

hocam alacaksan al sende millet kendini parçaladı :))))

İstanbul bilişimin istanbulda bayilikleri var başka şehirlerdede olması gerekiyor sitesinden numarasını alıp ara. İstanbul bilişim bütün ürünleri ucuz diye gösteriyor ama arayınca o ürünün ellerinde olmadığını sana şundan verelim diyorlar genellikle, arayıp stok durumunu öğren yani. Son olarak eklemek istediğim şey istanbul bilişim sattığı ürünlere kendi garanti veriyor, satıcı firma garantisi var mı emin değilim, bu sana ürünlerin neden ucuz olduğu hakkında bilgi verebilir.

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

pc_worm bunu yazdı:

hocam alacaksan al sende millet kendini parçaladı :))))

İstanbul bilişimin istanbulda bayilikleri var başka şehirlerdede olması gerekiyor sitesinden numarasını alıp ara. İstanbul bilişim bütün ürünleri ucuz diye gösteriyor ama arayınca o ürünün ellerinde olmadığını sana şundan verelim diyorlar genellikle, arayıp stok durumunu öğren yani. Son olarak eklemek istediğim şey istanbul bilişim sattığı ürünlere kendi garanti veriyor, satıcı firma garantisi var mı emin değilim, bu sana ürünlerin neden ucuz olduğu hakkında bilgi verebilir.

ya para haftaya geliyo :D millet kendini parçaladıda iyice beynim döndü,zaten kararsızdım iyice kararsız oldum :F istanbul bilişim cırt o zaman garantisi fln,anladım..sağol :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

fiyat olarak veremesemde bugune kadarki tecrube edindiklerime dayanarak, marka olarak tavsiye sıralamam şudur.

DELL

HP

Sony

Pbell

Toshiba

Asus

ikinci sınıf üretici firmalar.

Acer

Lenovo

alınmaması gereken markalar (markaların sadece notebook için geçerlidir)

datron,aidata,casper,fujitsu.MSI,vestel,arcelik,beko.profilo,kysmart,Lg bu markalarda ya kasa yada ekran mutlak biyerden patlak verir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

fiyat olarak veremesemde bugune kadarki tecrube edindiklerime dayanarak, marka olarak tavsiye sıralamam şudur.

DELL

HP

Sony

Pbell

Toshiba

Asus

ikinci sınıf üretici firmalar.

Acer

Lenovo

alınmaması gereken markalar (markaların sadece notebook için geçerlidir)

datron,aidata,casper,fujitsu.MSI,vestel,arcelik,beko.profilo,kysmart,Lg bu markalarda ya kasa yada ekran mutlak biyerden patlak verir.

ooof of...kararsızlık :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

hocam yazdım yukarıda zaten illaki istanbulbilisim degil arkadaslar dısarıdan aldı o fiyata

ve avrasya garantisi ile

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-2140et-intel-core-i3-330m-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-wa044ea/ProductDetails.aspx?productId=bd750863&categoryId=98

araştırdım ve en çok aklıma yatan model bu oldu...sizce iyimi? söyleyebileceğiniz daha iyi bi model varmı 1500tlye kadar? 1-2hafta sonra alacağım,burdan fikir alayım dedim :)

Hpppp lanet ... Isınma problemii var hiç tavsiye etmem altına soğutucu alırsan iyi ama diğer türlü ısınma problemi var...fiyatı çok uygun şuanda indirimde hepsiburadada doğrudur.

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

SONY iyidir Yada ASUS modellerine bak..

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Wasd

----------------------

çatlaklar oluştu dediğin marka acer altı eriyende hpmi :D açık açık yazsana markaları ya :D sonyler 2milyardan başlıyo bütçe yemez onu :/ ya zaten oyun oynayan biri değilim ve şu anda elimdeki makinada 256ekran kartı 512ram var hdd 120...hani yani

-----------------------

aynen dostum bak tahmin etmek zor değilmiş :D

1500 e falan war sony geçen elektroworld açılışında 1400 e gördüm bitane beyaz bööle içim eridi :D

Arkadaşın biri sıralama yapmış ona gülüyorum birtek başka bişi demiyorum

he laptopu tost yapmak için kullanıcaksan sıralamadaki 2. markayı öneririm koy ekmeği 5 dkkada tost hazır tersini çevirip ızgara köftede yapabilirsin emin ol :D

dellll e hiç girmiyorum zaten o ayrı bi konu :D

ya kanka kafana göre git al, ben sana benim yaşadıklarımı yaşamaman için söylüyorum menteşe olayı çoğu markada var mesela çoğu 2 ayda zçıyo...

vaioda ki olayı anlatayım sana bu şarj aleti bozuldu benim evde bi psikopat kedim war söküp söküp jakını kemiriyodu aletin şerefsiz delmiş sonunda neyse mail attım direk yenisini gönderdiler adresimi isteyip :D

ulen dedim eskisini geri vermeyecemmi yok dediler ya dedim yapmayın ağlayacağım sonra göndermedim tabi duruyo ööle :D

şimdi parfüm sıktım jaka kedi yaklaşamıyo burnu çok hassas şerefsizin ayar oluyo ısıramıom diye :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 7873 Toplam Mesaj: 52