17 Adet,Özel Secim Blueray Filmler 720P Dual TR-EN X264 (Hizli,Tek Link)
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------birde lotr ve matrix serisi yokmu
olsa on numara olurdu
-----------------------------seni buraya yönlendiriyorum,lotr serisi ve Bonus dvd'leri icin :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=80007
-
Yahu müridler ben bu siteden evde indirebiliyorum yalnız görev aldıgım okuldan indiremiyorum yardım edecek olan var mı?
-
psyho bunu yazdı:
-----------------------------
Yahu müridler ben bu siteden evde indirebiliyorum yalnız görev aldıgım okuldan indiremiyorum yardım edecek olan var mı?
Hocam sanırım indirmeden önce kullandığımız program IP adresine göre rezervasyon veriyor. Ben yurttan indiriyorum. Dün filmleri flashgetle indirirken bir problem yoktu. Bugün kaldığım yerden devam edeyim dedim. Filmlerin hepsi düştü. Dünden bugüne değişen tek şey muhtemelen IP. Modem açılıp kapanınca IP değişti. Ben sorunu buna bağladım. Umarım yanılıyorumdur. Yoksa tek oturumda 1 filmi bitirebilmek için hayvani bir internet hızının olması lazım. -
BRK35 bunu yazdı:
psyho bunu yazdı:
Hocam sanırım indirmeden önce kullandığımız program IP adresine göre rezervasyon veriyor. Ben yurttan indiriyorum. Dün filmleri flashgetle indirirken bir problem yoktu. Bugün kaldığım yerden devam edeyim dedim. Filmlerin hepsi düştü. Dünden bugüne değişen tek şey muhtemelen IP. Modem açılıp kapanınca IP değişti. Ben sorunu buna bağladım. Umarım yanılıyorumdur. Yoksa tek oturumda 1 filmi bitirebilmek için hayvani bir internet hızının olması lazım.
Üstadım statik ipden olabilir mi acaba okulumuzda dinamik ip kullanılmyor... -
hocalar bişe sorcam..sınırları zorlayan download hızı nedir acaba:D amk bende 35kb geçmedi vala:D
-
CaPTiXX bunu yazdı:
hocalar bişe sorcam..sınırları zorlayan download hızı nedir acaba:D amk bende 35kb geçmedi vala:D
-----------------------------şu an 100 le indiriom :D son hız yani en fazla kaça çıkar onu bilmem
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------şu an 100 le indiriom :D son hız yani en fazla kaça çıkar onu bilmem
-
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------buyur sonucu hepberaber paylasalim :)
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------buyur sonucu hepberaber paylasalim :)
-----------------------------4096 bağlantıyla 1-4 kb/s ile çekiyorum. Kesin bir problem var...:(
-
başka link üret onu dene olmadı gece dene geceleyin hızlanır otomatik. benim verdiğim letitbit için olan programı dene :)