17 Ağustos 1999 ( Unutmadık, Unutturmayacağız )
-
Bir sakaryalı olarak enkazdan çıkan biri olarak konuyu açma gereği duydum..
3 tane yakınımı kaybettim.. Ev, araba saymıyorum bile..
En çokta dayımın oğlunun ölmesi koymuştu.. Çocuktum ama çok iyi hatırlıyorum Kaç gün haber bekledim o ölmez beni bırakıp gitmez diye.. ama olmadı..
Allah gani gani rahmet eylsin.. -
Allah rahmet eylesin kardeşim ama konu açılmıştı oradan devam etseydin
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------
Allah rahmet eylesin kardeşim ama konu açılmıştı oradan devam etseydin
Görmedim osman abi.. -
Allah rahmet eylesin hocam anlıyorum senı
acının ne demek oldugunu bende yeni yeni anlıyorum artık -
17 ağustos saat : 03:02'de ne umutlar söndü ne hayaller yıkıldı ..
belki şu andaki vakitte ..
yarın ne yapacağının hesabını yapanlar ..
ailesi ile oturup sohbet edenler çay içenler ..
yeni uyumuş olanlar yada daha önceden uyuyanlar ..
belkide bir mutluluğun ince haberi geldi uzağından yarını umutla bekleyenler ..
hayatın cilesine düşmüş bedenler .. hep bir soraki günü düşünen onbinlerce insan ..
hepsi üçü iki dakika geçe
Hesap kitap işleri bitti ..
aile saadeti enkazın altında yürek burkan bir acı ..
bir daha hiç uyanılmayacak bir uyku ..
ve umutların kabusa döndüğü an ..
Allah hiç birimize yaşatmasın bir daha ..
Yaşamadım yaşamakta istemem .. öyle bir an kesinlikle aklımı kaçırtır ..
kaybettiklerin için tanrıdan rahmet kalanlar için bol ömür niyaz ederim hocam .. :( -
ben şuanda gölcükteyim etraf o kadar sessiz ki sahilde insanlar toplanır her yıl mum yakılır cafeler müzik çalmaz aslında hepimiz birilerini kaybettik ben zaten karanlıktan korkan bi çouktum o günden sonra hiç duramadım
sanırım tanrı bizi sewio ailemden sadece babam we ben aynı ewdeydik herkes ayrı yerlerdeydi we şükür ki ailemden birileri gitmedi ama tüm komşularımız yakın çewremiz gitti
insanların wur emriyle canawarlaştıklarını hatırlıorum ailece 15 gün haber alamadığımız kardeşimi bırakıp enkazdan insan çıkarttığımızı hatırlıorum aslında unutmak isteyipte hatırladığım o kadar anım warki depremle ilgili...
hepimizin başı saolsun birdaha 120bin şehit wermemek dileğiyle..
-
irwa bunu yazdı:
ben şuanda gölcükteyim etraf o kadar sessiz ki sahilde insanlar toplanır her yıl mum yakılır cafeler müzik çalmaz aslında hepimiz birilerini kaybettik ben zaten karanlıktan korkan bi çouktum o günden sonra hiç duramadım
sanırım tanrı bizi sewio ailemden sadece babam we ben aynı ewdeydik herkes ayrı yerlerdeydi we şükür ki ailemden birileri gitmedi ama tüm komşularımız yakın çewremiz gitti
insanların wur emriyle canawarlaştıklarını hatırlıorum ailece 15 gün haber alamadığımız kardeşimi bırakıp enkazdan insan çıkarttığımızı hatırlıorum aslında unutmak isteyipte hatırladığım o kadar anım warki depremle ilgili...
Benimde dayım,yengem,abim gölcükteydi abla sahile çok yakındı evleri.. Sular altında kaldı sonra.. Berbattı.. Hayatım bir daha hiç o eskisi gibi olmadı.. Farklıydı.. -
Allah rahmet eylesin. Bursa'daydık biz de. Çok zor günlerdi. Allah bir daha göstermesin.
-
Deprem zamanı Bursa"daydım, burdan da hissettik.
ACINIZ, ACIMIZDIR
-
by_kamu bunu yazdı:
Deprem zamanı Bursa"daydım, burdan da hissettik.
ACINIZ, ACIMIZDIR
Eyvallah kardeşim.. -
Smirnoff bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Benimde dayım,yengem,abim gölcükteydi abla sahile çok yakındı evleri.. Sular altında kaldı sonra.. Berbattı.. Hayatım bir daha hiç o eskisi gibi olmadı.. Farklıydı..
-----------------------------hangimizin eskisi gibi olduki..depremle benim tüm hayatım deişti aile kawramım silindi o günden beri ayrıyım şurda 1 aydır burdayım eylülde yine gidicem
değirmenderenin yarısı sulara gömüldü we hala içinde çıkartmadılar bile insanlar denizden korkar oldu ben o günden sonra balık yemez oldum gözümün önünde şişen insanları yediler nası yerdim ki..
enkazdaki sesleri unutamıorum yanarken attıkları çığlıklarıda..
seninde başın saolsun yazarken bile ellerim titrio..