17 Ağustos İstanbul / Trabzon Arası Yolculuk İçin 3 Kişilik Yerim Var
-
Merhaba,
Kısmet olursa 17 Ağustos günü bayram için İstanbuldan Trabzon'a seyehat edeceğim.
Geçen yıl TBT den bir mürid ve eşi ile güzel bir yolculuk yapmıştık. Kendisi isterse konuya yazacaktır.
Bu yılda bu istikamette yolculuk yapacağım. Eğer katılmak isteyen plursa bana PM atabilir.
Ücret konusunda epey ucuz yapmaya çalışacağım ana amacım yakıtı bölüşmek ve uyku problemlerini önlemek.
Aracım manuel 2014 Linea çok konforsuz diyemem. Alkol sigara küfür kullanmıyorum. Tabela avcısıyım kurallara uyarım.
İlgilileri PM'e bekliyorum.
Teşekkürler.
zeybekustasi tarafından 30/Tem/18 21:56 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ağustos demek istedin heralde? iyi yolculuklar :)
-
Lightsaber bunu yazdı
Ne var hocam, adam zamanda da yolculuk yapiyor olamaz mi? :)
-
NmC bunu yazdıLightsaber bunu yazdı
Ne var hocam, adam zamanda da yolculuk yapiyor olamaz mi? :)
ölmediyse bi kurşun da benden.
astral seyahatin sayın yolcuları, zaman kapsülüne hoş geldiniz. 17 ağustostan 17 temmuza yapacağımız yolculukta astral seyahati seçtiğiniz için teşekkür ederiz
-
Lightsaber bunu yazdı
Teşekkürler düzenledim :)
-
Dönüş ne zaman hacı? Dönüşte sana katılabilirim, bayramdan sonra İstanbula donucem
-
yolbulucu bunu yazdı
Dönüş ne zaman hacı? Dönüşte sana katılabilirim, bayramdan sonra İstanbula donucem
Malesef şimdilik belirsiz..
-
@zeybekustası ile yolculuk yapan mürit benim (: kendisi gayet efendi bir arkadaş.
hız sınırı ve trafik kuralları hususunda gördüğüm en dikkatli sürücülerden, eşlik etmeyi düşünen arkadaşın kafası rahat olsun (:
aslında bu sene de sana eşlik etme imkanım olabilir üstadım.
bir haber bekliyorum ablamdan. o da memlekete gelecekse aile bütünlüğünü sağlamak adına ben de buradan harekete geçebilirim.
hem de bu sefer ben, eşim ve bonus olarak oğlum ile birlikte (:
benim durum olumlu netleşir de kontenjan dolmamış olursa haberleşiriz.
hayırlı yolculuklar dileyeyim şimdiden.
-
muaythaist bunu yazdı
@zeybekustası ile yolculuk yapan mürit benim (: kendisi gayet efendi bir arkadaş.
hız sınırı ve trafik kuralları hususunda gördüğüm en dikkatli sürücülerden, eşlik etmeyi düşünen arkadaşın kafası rahat olsun (:
aslında bu sene de sana eşlik etme imkanım olabilir üstadım.
bir haber bekliyorum ablamdan. o da memlekete gelecekse aile bütünlüğünü sağlamak adına ben de buradan harekete geçebilirim.
hem de bu sefer ben, eşim ve bonus olarak oğlum ile birlikte (:
benim durum olumlu netleşir de kontenjan dolmamış olursa haberleşiriz.
hayırlı yolculuklar dileyeyim şimdiden.
Hocam hayırlı olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün :))
Başım üstüne kimse olmazsa memnun olurum..
-
an itibariyle anlaşmış bulunuyoruz, bu sene de @zeybekustası ile yolculuk yapacak olan arkadaş yine benim,
kurban bayramlarımızın düzenli vazgeçilmez yol arkadaşı oldu kendisi, teşekkürü borç bilirim :D
-
Bazen tarikata sarılasım geliyor be :D
Kazasız belasız gidin gelin. Ben de Ordudayım nasipse bayramda. Yolunuz düşer ise müridlere benden çay :)